[b4 2.0] wymiana deski z a4 do b4 mozliwe??
[b4 2.0] wymiana deski z a4 do b4 mozliwe??
witam! mozliwa jest wymiana całej deski rozdzielczej z a4 do b4??
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
osobiście może A4 jako całość wygląda młodziej ale deska w porównaniu z 80tką to <zyga> . Wolę 1000x to z naszych osiemdziesiątek. (ten piękny parapet wzdłuż całej deski).
Powiem tak. Dla mnie fajnie wyglądające rzeczy z tych dwóch aut to:
Środek B4
Tył B4
Przód auta A4 (w 80tkach wersjom Compi, Coupe i S2/RS2 nic nie brakuje-wszystkie wersje 80tek powinny mieć zderzak i lampy przednie Compi lub soczki).
Linia dachu A4 (80 mają bardziej kanciastą)
Powiem tak. Dla mnie fajnie wyglądające rzeczy z tych dwóch aut to:
Środek B4
Tył B4
Przód auta A4 (w 80tkach wersjom Compi, Coupe i S2/RS2 nic nie brakuje-wszystkie wersje 80tek powinny mieć zderzak i lampy przednie Compi lub soczki).
Linia dachu A4 (80 mają bardziej kanciastą)
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Łukasz, zlituj się i nie siej herezji, jakie P&P? :-> Pokaż mi choć jeden wspólny szczegół tych dwóch desek. Przecież A4 to zupełnie inna konstrukcja niż B4 i niczego z jednego do drugiego nie przełożysz, no może jedynie klamki zewnętrzne z modelu przed liftem, a i tego nie jestem do końca pewien.kolczat pisze:ale nie rozumiem pytania, przeciez deska z koncowki produkcji b4 byla wzorem dla deski z a4... masz P&P
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
IC69, jej jej... przeciez autor tematu ma b4 czemu mialby pytac czy z b4 apsuje do a4? pozatym na dowrot brzmi temat... Irek co CI jest?
proponuje koledze zrezygnowac z deski a4... bo deska taka jak Ty masz... bedzie... pasowac... bez zmian....
b4 koncowka produkcji --- do b4 autora tematu...
jej juz prosciej nie moge ;]

proponuje koledze zrezygnowac z deski a4... bo deska taka jak Ty masz... bedzie... pasowac... bez zmian....
jej juz prosciej nie moge ;]
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
No dobra, złapałeś mnie na przejęzyczeniu <:P>kolczat pisze:przeciez autor tematu ma b4 czemu mialby pytac czy z b4 apsuje do a4?
Nie można było tak od razu? Czytając teraz te słowa, rozumiem Twoje poprzedniekolczat pisze:deska taka jak Ty masz... bedzie... pasowac... bez zmian....

jedyna rzeczą jaką można się doszukać jeśli chodzi o podobieństwo tych desek to to ze a 80 z poduszka powietrzna dla pasażera i z boczkami parapetami z i bez kieszeń jest ten sam schowek i pulka dok kierą są bardziej zaokrąglone kolega AUDI A6 posiada takie cudo miał założone wiec myślę ze zamiast rezania nie potrzebnie deski z a4 b5 żeby ja wcisnąć jakimś cudem do 80 wystarczy poszukać takiej z airbagiem(wystarczy choć sama zaślepka )i znaleźć odpowiednia poleczkę i schowek możne i by nawet podeszła z a4 ale nie jestem pewien czy kolorystycznie by się zgadzało .Myślę ze to wszystko jeśli chodzi o ta sprawę
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM