[B4] Wymiana wykładziny podłogowej
-
- Forum Audi 80
[B4] Wymiana wykładziny podłogowej
witam mam taki problem iż wyciągnełem wykładzine i chciałem włożyć nową oczywiście identyko z coupe itp i nie bardzo chce wejść w miejsce zegarów dodatkowych może jest na to jakiś knif??
Ostatnio zmieniony 22 gru 2014, 12:13 przez Rychu_coupe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Musisz wyciągnąć półkę :mrgreen: Wogóle tam przy konsoli środkowej jest pełno zabawy by to wsadzić dobrze. DO podłogi jest przykręcony taki stelaż co trzyma półkę może jak jego odkręcić to Ci się uda wcisnąć tą wykładzinę. Ja poszedłem na łatwiznę i wyciąłem ten kawałek :mrgreen: Jest git nic nie widać i łatwo było założyć.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ja wyciąłem ten cały kawałek co nachodzi na tunel. Ale możesz tylko wyciąć tą cześć co wchodzi tam głęboko pod deskę. Wtedy będzie Ci łatwiej to wsadzić i będzie dobrze naciągnięte. U mnie jest git, jest w miarę dobrze naciągnięte i wszystko jest schowane pod plastikami. Całość zajęła mi godzinkę. Roboty nie ma dużo. Co innego gdybym nie ciął wtedy trzeba by robić większy ambaras pod półką.
Chcesz to nie nie tnij, ale musisz trochę pokombinować z włożeniem, ja poszedłem na łatwiznę, ale rób jak uważasz. :mrgreen:
Chcesz to nie nie tnij, ale musisz trochę pokombinować z włożeniem, ja poszedłem na łatwiznę, ale rób jak uważasz. :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Ja mam podobny problem.
Kupilem nowa podloge - jak nowa z auta 120k km przebiegu. Mam wersje Audi 80 z dodatkowymi zegarami, a nowy dywan byl dla wersji bez zegarow.
Na pewno pasuje, bo pasuja dziury na sruby itd.
Dzisiaj pol dnia probowalem ją wlozyc pod polke z przodu, ale nie da rady.
Chyba bede ją musial przyciac.
Spotkal sie ktos z podobnym problemem?
Kupilem nowa podloge - jak nowa z auta 120k km przebiegu. Mam wersje Audi 80 z dodatkowymi zegarami, a nowy dywan byl dla wersji bez zegarow.
Na pewno pasuje, bo pasuja dziury na sruby itd.
Dzisiaj pol dnia probowalem ją wlozyc pod polke z przodu, ale nie da rady.
Chyba bede ją musial przyciac.
Spotkal sie ktos z podobnym problemem?