[B4 1.9 TDi 1Z] Zapojenie szyberdachu
[B4 1.9 TDi 1Z] Zapojenie szyberdachu
Siema, mam silniczek Bosch 0 390 201 620 no nie wiem jak zapojic silniczek, wie mi ktos powiedziec?
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, 14:31 przez m1r0, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 90 B3
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.3 7A
tylko teraz napisz czy masz wszystkie rzeczy oryginalne czyli przełącznik i silniczek z wtyczkami bo jeśli tak bo masz 2 kable do podłączenia jeden brązowy z kabel oczkiem podłączasz do minusa (masy) czyli gdzieś do karoserii a drugi to mała wtyczka z jednym pinem do plusa (po włączeniu zapłonu) ten kabel będziesz musiał sobie dociągnąć do silniczka, bo masę możesz podłączyć gdzieś w okolicy silniczka szyberdachu
mam wtyczku tylko do swiatla, toto jest moj silniczek http://imageshack.us/photo/my-images/534/jlvw.jpg/ na obrazku zaznaczylem tu czarnu kocku, mysle ze tam bede musial zrobic wtyczku na minus i na plus nie? jest tam 6 pinowkrs pisze:tylko teraz napisz czy masz wszystkie rzeczy oryginalne czyli przełącznik i silniczek z wtyczkami bo jeśli tak bo masz 2 kable do podłączenia jeden brązowy z kabel oczkiem podłączasz do minusa (masy) czyli gdzieś do karoserii a drugi to mała wtyczka z jednym pinem do plusa (po włączeniu zapłonu) ten kabel będziesz musiał sobie dociągnąć do silniczka, bo masę możesz podłączyć gdzieś w okolicy silniczka szyberdachu
Tak jest, kupilem wiele części za 70eur, cala karoseria i drobnostki a silniczek (Bosch z oznaczenim 8A5 959 591) jest napewno z Audi 80 B4, da sie zakupic ta wtyczka i w sklepie elektro?krs pisze:pierwszy raz widzę taki silniczek od szyberdachu (napisz od jakiego auto go masz od B4 czy od jakiegoś innego audi) najlepiej poszukaj oryginalnej wtyczki do niego i podłącz bo na pewno nie będzie to skomplikowane i jak pisze wyżej PieterB popraw temat bo nikt nie rozumie