Witam, od 09-04-2013 powiększyła mi się rodzinka i zakupiłem sobie fotelik lecz problem nastąpił gdy miałem go zapiąć na tylne siedzenie gdyż brakuje mi dosłownie 10cm i muszę zapinać nosidełko z przodu lecz chcę z tyłu gdyż żona jak coś zawsze może spojrzeć na dziecko a tak to ja kieruje i ogarniam wszystko.
Macie jakieś rozwiązanie na to ? Wiem że są przedłużacze lecz nie wiem czy będą pasowały może ktoś już jakiś zakupił ?
[All] Zbyt krótki pas w tyle
[All] Zbyt krótki pas w tyle
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2013, 15:15 przez maryjann, łącznie zmieniany 1 raz.
maryjann, a dobrze montujesz fotelik? ja w swojej coupe tez sadziłam że mam za krótki i jak jechałam dowiadywać się o fotelik zamiast nosidła do samochodu to pytałam o przdłużki bo właśnie pas za krótki i Pan który był w sklepie wyszedł i pokazał jak się montuje nosidło i wcale pas nie był za krótki
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Bo fotelik się kupuje sprawdzając długość pasa a nie na pałe... Ja też kupiłem tak jak ty ale pasa starczyło ale był rozwinięty na max.Niestety nie ma żadnego sposobu by to przedłużyć.Niby są jakieś przedłużacze o których piszesz ale ja jakoś bym dziecka w to nie zapiął.Jedynie co cie ratuje to kupić inny fotelik...