[zachdniopomorskie] Spot Integracyjny Szczecin Galaxy :)
[zachdniopomorskie] Spot Integracyjny Szczecin Galaxy :)
Witajcie, co się dzieje z tą grupą?? Albo mi sie wydaje albo jest mało Zachodniopomorskich Audi maniaków albo ludzie nie przesiadują na forum. . Audi z zach-pom, udzielajmy się w temacie pozdro !
Tak ma wyglądać tytuł tematu w tym dziale.
Tak ma wyglądać tytuł tematu w tym dziale.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2009, 21:05 przez zgr_cichy, łącznie zmieniany 3 razy.
No u nas to zupełna katastrofa Planujemy jednak coś w następnym tygodniu w Darłowie zrobić. Może ktoś byłby chętny? https://audi80.pl/zachodniopomorskie ... t22392.htm
ale nie wiem czy wiecie, dzisiaj jest spot na krematorium. Wiem to od zaprzyjaznionej Grupy VWGolf.pl z zach-pomorza. jezeli ktos jest zainteresowany podam pozniej weicej info musimy sie z Audiczkami pokazywac !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2009-10-11, 12:20 ]
Moderator nie gniewaj się, nastepnym razem bedzie lepiej. ALe musimy zacząć coś działać bo Grupka Audi ćiężko zipie a nie mozna do tego dpouscic:)
[ Dodano: 2009-10-11, 12:20 ]
Moderator nie gniewaj się, nastepnym razem bedzie lepiej. ALe musimy zacząć coś działać bo Grupka Audi ćiężko zipie a nie mozna do tego dpouscic:)
aaaa to kolego nie jesteś na czasie otóż spoty w szczecinie są w środy oraz w niedziele najczęściej odbywają się na Galaxy lub krematorium. Zapraszam w niedziele o 20 sie zaczyna. z miejscem spotu się jeszcze określę. nie da się mnie nie zauważyć, bo moja Audica będzie jedyną 80-tką na spocie. Nio i jeszcze będzie kilka A4 oraz jedna ladniutka 100 c4. ZAPRASZAM !!!!!!!!!!!!!! <ok>