[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
Witam wszystkich
Pogoda dzisiaj piekna , niedziela dzien wolny od pracy propozycje mam nie do odrzucenia (i nie mam tu na mysli zakupu dywanu w super atrakcyjnej cenie:P)
Dzisiaj Krematorium spocik integracyjny?;>...
Dopisywac sie kto chetny , godzina do ustalenia ale mysle ze ok 20:)Główną atrakcja wieczoru bedzie możliwość wystawienia odkrytych części ciała na wyżerke dla komarów, taka okazja może się już nie powtorzyć , nie zwlekaj!Wpadaj:D
A dla wszystkich zainteresowanych -
Pozdrawiam
Artur:)
Pogoda dzisiaj piekna , niedziela dzien wolny od pracy propozycje mam nie do odrzucenia (i nie mam tu na mysli zakupu dywanu w super atrakcyjnej cenie:P)
Dzisiaj Krematorium spocik integracyjny?;>...
Dopisywac sie kto chetny , godzina do ustalenia ale mysle ze ok 20:)Główną atrakcja wieczoru bedzie możliwość wystawienia odkrytych części ciała na wyżerke dla komarów, taka okazja może się już nie powtorzyć , nie zwlekaj!Wpadaj:D
A dla wszystkich zainteresowanych -
Pozdrawiam
Artur:)
Ostatnio zmieniony 03 lip 2010, 23:50 przez Fanthom, łącznie zmieniany 1 raz.
W grudniu zdradziłem markę i audi praktycznie stało. Miała nim jeżdzić moja żona, ale codzienna eksploatacja jest dość droga. Na chwilę obecną pali min 13 na mieście. Ale jest szansa, że auto jednak zostanie z nami - moja żona po wyzycie w komisach samochodowych stwierdziła, że nasze audi choć ma 20 lat to jest w super stanie w porównaniu z tymi w komisach. I fakt - ma rację. Więc dokonam aktu profanacji na tym cudownym silniku i sprezentuję jej instalację gazową. Z jedej strony to się cieszę bo uwielbiam ten wóz, sentyment - od 1992 to był samochód taty (normalnie jak na reklamie karty masterkard;)) ale z drugiej to szkoda mi go zagazować bo motor jest stworzony do szybkiej jazdy. Trzeba iść na kompromis;) Zresztą i tak pewnie nikt by nie uwierzył mi choćby w jego przebieg, tj 135 tyś(oryginalny)Przez ostatnie 2 lata wpompowałem w niegio z 10 tyś. I raczej nikt by tego nie docenił... Wiec chyba już mogę powiedzieć, że na 99% zostanie.
http://autogaz-transmech.pl/ Ja mam z tąd i koszt na fakturze to 2700.
Trooky czytałem, że masz VAG'a... Powiedz, czy dałby rade go podpiąć pod moje B3 i sprawdzić czy pokazuje jakieś błędy? Mam pewien problem z funkcją "sport" w automatycznej skrzyni - nie działa. Czasem po sposobie przerzucania biegów mam wrażenie, że weszła w tryb awaryjny czy coś. Kiedyś na serwisie audi u Kołacza mówili, że skrzynia w nim ma osobny komputer, który jest gdzieś pod tylną kanapą chyba (ale to muszę spytać jeszcze ojca bo to było kiedyś jego auto). Może gdzieś jest do niej osobne gniazdo, a może jest wpięta do tego głównego kompa. Na forum radzili by podłączyć VAG.
Witam,jaki masz silnik w tej audi? szczeze powiem kupilem swoja juz zagazowana i nie na sekwencji ! i lata bez problemu ,spalanie malutkie,chodzi rowno i zbiera sie tak jak na benzynce. Potrafie w tygodniu zrobic 2500tys kilometro i zadnej awari. Jedyny warunek,raz w miesiacu robie 100km na benzynie . odpalam i gasze autko tez na benzynie.Mam u siebie 1.8S