[80 B3 1.8 + LPG] gdzie kupic filtr gazu?
[80 B3 1.8 + LPG] gdzie kupic filtr gazu?
Witam!
Mozecie mi polecic sklep gdzie moge kupic filterek gazu do mojej niuńki? Dodam, ze mam instalacje 1szej generacji BRC t100. filterek jest malutki plastikowy, taki moze znacie sklep gdzie moge kupic od reki. nie chce nabijac kieszeni "fachowcom".
Pozdrawiam forumowiczow!
Mozecie mi polecic sklep gdzie moge kupic filterek gazu do mojej niuńki? Dodam, ze mam instalacje 1szej generacji BRC t100. filterek jest malutki plastikowy, taki moze znacie sklep gdzie moge kupic od reki. nie chce nabijac kieszeni "fachowcom".
Pozdrawiam forumowiczow!
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- majeczek78
- Forum Audi 80
Zgadzam się z kolegą w.a.n.t.e.d . Ja mam ABK i od kiedy tankuje tylko na Shellu problemy z LPG znikły (przynajmniej na razie). A co do filterka to tak jak kolega w.a.n.t.e.d pisał - taki filterek się czyści a nie wymienia. Wymiana nic nie pomoże, skoro cały czas się ten zapycha to znaczy że dochodzi do niego za dużo brudu i nowy też będzie zapychany. Inna sprawa to jeżeli ten filterek jest uszkodzony np. przerwana siateczka... . Naprawdę polecam tankowanie gazu na markowych stacjach. U mnie to się sprawdziło a gaz kosztuje mnie dosłownie kilka złoty więcej.