Problem w Mojej Audi polega na tym, że kiedy ją zakupiłem jezdziła tylko na benzynie, było ok, z powiedzmy sekundowym opóżnieniem nabierała mocy i jechała po zmainia biegów, postanowiłęm założyć LPG.
Po założeniu Lpg zaczeło sie wszystko sypać

Więc odpiełem sonde lambdę przy włączonym silniku, wpiełem spowrotem (tzn odłączyłęm tylko kabelki bez jej wykręcania) i wszystko jest ok (powiedzmy, że ok bo dalej z sekundowym opóżnieniem nabiera mocy i jezdzie ale już nie szarpie) i jeden znajomy powiedział, że ona się poprostu zawiesiła), na benzynie. Na gazie zaczeły sie problemy wysokich obrotów ponieważ silnik sam przyspiesza a jak odpinam wtyczkę od Potencjometra przepustnicy bo tak to fachowiec nazwał silnik schodzi z obrotów, wiec wymieniłęm ten potencjometr dalej to samo, wymieniłem silnik krokowy i dalej to samo, dzieje sie tak podczas jazdy na ciepłym silniku wkreca sie na obroty ale jak np. na 5 biegu zejde poniżej 80 lub 60km/h obroty sie normują i wraca wszystko do normy lub jak podczas jazdy przełącznikiem przełącze z LPG na benzne to tez obroty spadaja do normy, ale jak tylko przyspiesze na LPG to wszystko spowrotem wraca i znowu na obroty sie wkręca. (Jest tak, że czuje pod pedałem gazu jak przepustnica sie reguluje jak schodzi z obrotów bo pedał od gazu sam sie wciska w podłoge a pozniej jak obroty spadaja to chodzi przez około 3 sekundy góra dół).
Byłem u gazownika(instalacja gazowa BRC na gwarancji), wymienił filtr gazu, wyregulował obroty na gazie, silnik po remoncie, wymieniłem filtr paliwa, świece, filtr powietrza, czyściłem przepustnice, wyczyściłem monowtrysk a to zaczeło sie tak samo od Siebie, już nie mam siły tyle kasy już wydałem po mechanikach i każdy mi mówi "może to to, może tamto". A dzieje sie to tylko na ciepłym silniku przy odpalaniu silnika jest wszystko ok.
Już czasem nie mam siły i po prostu zastanawiam sie czy jej nie zezłomować

Miał ktośpodobny problem ??
Podobno każdy mehanik podłączał auto pod komputer ale ja przy tym nie byłem
A może ktoś z Was jest z Moich okolic i jest w stanie Mi pomóc? Jestem z Dzierżoniowa.