Witam wczoraj zauważałem jak samochód postał na słońcu to coś mu odbilo i normalnie zaczął chodzić dodam trochę gazu i idzie lecz jak jechałem w nocy to znowu szarpanie? Wiec co to może być ?
P.S Proszę moderatora by nie usuwał znowu i posta.
[B3] Spostrzezenia co do szarpania przy dodawaniu gazu
Re: [B3] Spostrzezenia co do szarpania przy dodawaniu gazu
Sprawdz kable WN czy nie mają przebicia , świece, kopułke oraz palec rozdzielacza.aguero pisze:Witam wczoraj zauważałem jak samochód postał na słońcu to coś mu odbilo i normalnie zaczął chodzić dodam trochę gazu i idzie lecz jak jechałem w nocy to znowu szarpanie? Wiec co to może być ?
P.S Proszę moderatora by nie usuwał znowu i posta.
- grabara 80
- Forum Audi 80
To dobry pomysł, jak będą miały przebicie to przy odrobinie wilgogi w powietrzu będzie chodził jak sieczkarnia :idea: A po drugie jak się dużo jeździ to co roku przydało by się wymienić zestaw" kable, palec kopułkakrecik_20 pisze:Sprawdz kable WN czy nie mają przebicia , świece, kopułke oraz palec rozdzielacza.
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Na katalizatorze nie ma więcej żadnych innych czujników poza sondą lambda. Kolego więcej precyzji. Albo porób fotki tych elementów. Podejrzewam, że w takim razie chodzi Ci o czujniki temperatury. Jak chcesz topić kasę to wymieniaj.aguero pisze:nie nie sondę to takie są 3 czujniki Niebieskie są umnie.