[abt 2.0] szarpniecie przy zmianie biegów na lpg
[abt 2.0] szarpniecie przy zmianie biegów na lpg
witam klubowicze mam pytanko jedno mianowicie:mam audi b4 2.0 abt jadąc na benzynie przy zmianie biegów jak i puszczaniu sprzegła jazda jest super lecz gdy na lpg przełącze to wtedy jakby jest nie dosc ze przy puszczeniu powolnym sprzegła jak i pusczeniu pedalu gazu w czasie jazdy szarpnie.I to mnie wlaśnie zastanawia dlaczego?czy byłby mi ktos coś doradzic w moim przypadku??
Ostatnio zmieniony 11 mar 2011, 13:44 przez skifa, łącznie zmieniany 1 raz.
Tzn masz na mysli tą uszczelke niby ta gumową tak co jest miedzy wtryskiem a kolektorem? o to ci chodzi? a palic to paliła zawsze na 100km tak w granicach 11.5-12 litrow przy spokojnej jeżdzie i w sumie taka jazda byla od samego poczatku i jest nadal jak ino tylko byla załozona instalacja gazwoa , na benzynie jest oki nic nie szarpie
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
Filterek od gazu był zmieniany niecałe 2 miesiace temu i tylko na gazie takie szarpnięcie jest a na benzynie nie ma.nawet tym pokrętłem na parowniku troche podregulowałem ale nie wiele pomogło.Jak tylko załozona instalacja gazowa była to tak sie już działo,jutro na 17.00 do kumpla jade z autem to obejrzy to jak cos napisze.