panowie moja niunia jest na gazniku i drazni mnie przelaczanie z lpg na pb i odwrotnie czy jest mozliwe zalozenie automatycznej centralki np odpalam na pb i po wejsciu na obroty dziala juz na lpg a przy gaszeniu i ponownym odpalaniu odpala juz na pb??tradycyjna centralka powoli mnie juz dobija z gaszeniem zeby przepalil gaz zeby po ludzku odpalic
pozdrawiam
[80 B3 1.6 rn]zmiana centralki lpg
-
- Forum Audi 80
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Michał ale w czym masz problem ja też mam gaznik i przełączanie z benzyna na gaz i odwrotnie odbywa się w czasie jazdy jak przełączam z benzyny na gaz to daje centralkę w pozycji zero i czekam aż paliwo sie. wypali jak zaczyna delikatnie szarpać to daje na gaz i już a z gazu na benzynę od razu przełączam i autko się chwile toczy na biegu i już chodzi na benzynie
-
- Forum Audi 80
goldi j51 u mnie jest dokladnie tak samo ale wiesz gdzies nagle staje i gasze silnik a pozniej juz odpalanie z gazu....a teraz pojawil mi sie wogole taki problem ze z pb nie chce odpalac podczas zajd normalnie moge przezlaczyc a odpalic nie da rady co to moze byc swiece przewody i kopulka odpadaja bo sa praktycznie nowki.paliwo by z pomki schodzilo??
-
- Forum Audi 80