[B3 1,6 91] piszczenie tyl prawa strona
[B3 1,6 91] piszczenie tyl prawa strona
od pewnego czasu zwlaszcza jak jest sucho (jak popada deszczyk ustaje) dochodza mnie delikatne piski zwlaszcza przy malej prędkości z tylnej prawej strony
Sa one dosyć glosne i intensywne co może być przyczyną?
Pozdrawiam Łukasz
Sa one dosyć glosne i intensywne co może być przyczyną?
Pozdrawiam Łukasz
- melomarcin
- Forum Audi 80
byłem wczoraj wkoncu u dobrego diagnosty ktory doobrze oczyscil z piasku i brudu tulejje tylnego wachacza breszka i wyszlo ze mam spory luz na prawej tuleji
Za hamulce biore sie po swietach a ze wczesniej mialem uniaka to jestem przeczulony na starannosc, czystośc i smarowanie składanych hamulców!!!
jakies rady odnośnie bębnów co może mnie zaskoczyc co ewentualnie od razu zakupić????
Za hamulce biore sie po swietach a ze wczesniej mialem uniaka to jestem przeczulony na starannosc, czystośc i smarowanie składanych hamulców!!!
jakies rady odnośnie bębnów co może mnie zaskoczyc co ewentualnie od razu zakupić????
- melomarcin
- Forum Audi 80
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To jakaś bujda. Żeby zdjąć bęben nie trzeba ściągać łożyska...melomarcin pisze:a ja słyszałem że niektórzy zawsze przy zdejmowaniu bębna zakładają nowe łożysko koła bo trzeba przecież rozkręcić i ponoć potem już drugi raz się dobrze nie dołoży nie wiem ile w tym racji. ale jeśli już łożysko to tylko nie za 20 zł- "normalne " łożysko kosztuje ok. 60zł
pozdro.
- melomarcin
- Forum Audi 80