Witam,
Coś mi stuka w tylnym zawieszeniu. Wymieniłem 2 silentblocki (811511247), myślałem że stukanie ustanie ale nic z tego. Stuka dalej może troszkę mniej... Pytanie co dalej do wymiany? Na szarpaku sprawność amortyzatorów prawie 80%.
Czy te gumy górnego mocowania amortyzatora też należy wymienić? Jakie są tego numery jeśli można prosić.
Pozdrawiam
[8B coupe] Stuki z tyłu
Tuleje dokręcałem na opuszczonym aucie, co do stukania to stuka wszystko po trochu :-o plastiki trzeszczą, butla lpg, półka i klapa, przy kołach też może coś jeszcze :-> klapę wyregulowałem, butle ustabilizowałem, jednak na boczki z tyłu nie mam pomysłu.
Sprawdzę górne mocowania jutro bo przy niedzieli mi się nie chce
[ Dodano: 2012-04-20, 22:00 ]
Wracam do tematu. Jestem w trakcie wymiany tulei, tym razem lemforder Chciałem jeszcze wymienić łożysko amortyzatora i odboje. Numery na tych elementach są następujące.
Łożysko 811 512 333A
Odbój 893 512 131E
Na stronie intercarsu po numerze nie mogę nic znaleźć. Gdzie szukać zamienników?
Sprawdzę górne mocowania jutro bo przy niedzieli mi się nie chce
[ Dodano: 2012-04-20, 22:00 ]
Wracam do tematu. Jestem w trakcie wymiany tulei, tym razem lemforder Chciałem jeszcze wymienić łożysko amortyzatora i odboje. Numery na tych elementach są następujące.
Łożysko 811 512 333A
Odbój 893 512 131E
Na stronie intercarsu po numerze nie mogę nic znaleźć. Gdzie szukać zamienników?