Witam.
Mam pewien problem z amortyzatorami tylnymi a mianowicie. Kończy mi się powoli guma tuleja mocowania amortyzatora wygląda podobnie jak tutaj na zdjęciu Przerabiał ktoś takie coś? Z czego można podpasować takie tuleje? Pozdrawiam
Witam! Chciałbym się dowiedzieć tak jak kolega beniotl, czy ta część jest w ogóle możliwa do kupienia? mam zawieszenie gwintowane i raczej w moim przypadku bardziej opłaca się wymienić te tuleje, niż kupić nowy gwint
Witam. Tak jak w temacie czy ktoś wymieniał juz tą tuleje na dole amortyzatora. U mnie wygląda tak ze ta tuleja gumowa się przesunęła jakieś 4mm . Da się ją wymienić na ori czy może lepiej dorobic poliuretanowa ?
woojteck_dg pisze:Witam. Tak jak w temacie czy ktoś wymieniał juz tą tuleje na dole amortyzatora. U mnie wygląda tak ze ta tuleja gumowa się przesunęła jakieś 4mm . Da się ją wymienić na ori czy może lepiej dorobic poliuretanowa ?
Tuleja tulei nie równa Problem w tym jaka będzie jakość.
Podejrzewam że wykorzystują tam taki sam materiał bez względu czy to tuleja amortyzatora samochodowego czy tuleja np stołu wibrującego do produkcji pustaków , w takich zakładach sztuka i wymiar się liczy trwałości nikt nie zagwarantuje.