[80 B4 ABK]Poduszka mcpersona
- grubby_m
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam mam b4 90KM w LPG
pukac mi zaczelo i wiem ze łożysko sie rozleciało ale niewiem jak to złozyc, tak wygląda bez poduszki:
i teraz są dwie opcje, zielonym do gory i wtedy opiera sie na metalu ale normalnie moge przykręcić:
A tak opiera sie na gumie ale śróba złapie na 2 moze 3 zwoje i to jest za słabo
czy moze cos zle jest przykręcone od strony amorka????
pukac mi zaczelo i wiem ze łożysko sie rozleciało ale niewiem jak to złozyc, tak wygląda bez poduszki:
i teraz są dwie opcje, zielonym do gory i wtedy opiera sie na metalu ale normalnie moge przykręcić:
A tak opiera sie na gumie ale śróba złapie na 2 moze 3 zwoje i to jest za słabo
czy moze cos zle jest przykręcone od strony amorka????
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Czy może ktoś mi to potwierdzić?
Kolega kolegi pracuje w firmie w "Sędziszów" czy jakoś tak i tamten kolega mówił że pracuje w firmie która robi owe łozyska jak i poduszki mcpersona. Ponoć robią je dla róznych firm.
Polega to na tym że firma zamawia ileś tam tyś sztuk. Przysyłają swoje kartoniki a oni swój towar pakują w ich pudełka.
Wsumie się troche nie dziwie znam inne przypadki.
Kolega kolegi pracuje w firmie w "Sędziszów" czy jakoś tak i tamten kolega mówił że pracuje w firmie która robi owe łozyska jak i poduszki mcpersona. Ponoć robią je dla róznych firm.
Polega to na tym że firma zamawia ileś tam tyś sztuk. Przysyłają swoje kartoniki a oni swój towar pakują w ich pudełka.
Wsumie się troche nie dziwie znam inne przypadki.