[B4 1.9 TDI+] 80 laserrot sedan by Murdzi
No to powiem Wam Panowie, że nie wiem czy w ogóle będzie jakieś rezanko z felgami. Czy w ogóle jakiekolwiek rezanie będzie w tym aucie.... Właśnie był oglądać je kolega i zaproponował wykup tego auta za takie pieniądze, że grzech z tej okazji nie skorzystać... Muszę to jeszcze przemyśleć, ale podejrzewam, że jutro temat może być do zamknięcia...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
niech kazdy z nas zmieni sobei na A4 lub mlodsze lub inne autko wgl bo po co jezdzic starymi 80tkami ktore juz nie robia na ulicach łał :lol:Wczoraj myślałem o tym, jak będzie pomalowana felga w nowym sezonie. Dzisiaj... Dzisiaj auto nie należy już do mnie - zmieniło właściciela. Mam nadzieję, że będzie bardzo zadowolony z dalszej eksploatacji auta. Ale żeby nie było, ja na forum zostaję :mrgreen:
każdy jeździ tym co lubi, albo tym na co go stać jeden mając 5tys kupi B4, a inny lanosa. Grunt, że do lanosa też dobrze graty idą HAHA :mrgreen:delik pisze:niech kazdy z nas zmieni sobei na A4 lub mlodsze lub inne autko wgl bo po co jezdzic starymi 80tkami ktore juz nie robia na ulicach łał :lol:Wczoraj myślałem o tym, jak będzie pomalowana felga w nowym sezonie. Dzisiaj... Dzisiaj auto nie należy już do mnie - zmieniło właściciela. Mam nadzieję, że będzie bardzo zadowolony z dalszej eksploatacji auta. Ale żeby nie było, ja na forum zostaję :mrgreen: