Audi 80 B4 2.6 V6
Audi 80 B4 2.6 V6
Witam wszystkich. W koncu zebrałam się żeby pokazać Wam moje cacko. Zdjecia nie beda najlepszej jakości ale obiecuje że jak tylko czas i pogoda na to pozwoli umieszcze lepsze a audi bedzie czyściejsze Kupiłam ja w stanie bardzo dobry chłopak o nia dbał na czas wszystko wymienione, na wszystko faktury itp, mam zamiar to kontynuować <ok>
Wyposażenia
elektryczne lusterka
2x elektryczne szyby
elektryczny szyberdach
podgrzewane lusterka
abs
welurowa tapicerka
felgi 15 niestety malutkie ale chyba juz takie zostana
jakies tam radio bez rewelacji ale jest
centralny zamek i autoalarm
wyciety katalizator ( ja uważam to za plus, pięknie mruczy )
Plany
końcówka tłumika wymiana na nowy lub polerka ?
odnowić felgi ?
pomalować grill ?
umyć lampy lub wymienić żarówki jakoś słabo świeca
może ringi ale słyszałam ze w tym dużo roboty
może kiedyś nowe obicie foteli :roll:
[center] [/center]
[center][/center]
[center]
[/center]
Jakieś pomysły co by tu jeszcze można by było zrobić? :oops: Powiem tylko ze ma być najpiękniejsza w orginale bez zbędnych przeróbek 8-)
Fotki są kilka dni po zakupie.
Wyposażenia
elektryczne lusterka
2x elektryczne szyby
elektryczny szyberdach
podgrzewane lusterka
abs
welurowa tapicerka
felgi 15 niestety malutkie ale chyba juz takie zostana
jakies tam radio bez rewelacji ale jest
centralny zamek i autoalarm
wyciety katalizator ( ja uważam to za plus, pięknie mruczy )
Plany
końcówka tłumika wymiana na nowy lub polerka ?
odnowić felgi ?
pomalować grill ?
umyć lampy lub wymienić żarówki jakoś słabo świeca
może ringi ale słyszałam ze w tym dużo roboty
może kiedyś nowe obicie foteli :roll:
[center] [/center]
[center][/center]
[center]
[/center]
Jakieś pomysły co by tu jeszcze można by było zrobić? :oops: Powiem tylko ze ma być najpiękniejsza w orginale bez zbędnych przeróbek 8-)
Fotki są kilka dni po zakupie.
Ostatnio zmieniony 09 cze 2011, 18:28 przez Elka, łącznie zmieniany 2 razy.
Elu w imieniu całego testosteronu dostępnego na tym forum z przyjemnością witam kolejną kobietkę zakochaną w audi 80
Na pytanie co można zrobić z tym audi, myślę że odpowiedź znajdziesz w dziale moje auto, przeglądając projekty użytkowników forum. Jest to niesamowita skarbnica wiedzy i inspiracji...
Co do świateł, to nie przejmuj się - każda audi 80 ma tak słabe oświetlenie, dopóki nie założy się xnenonu
Na pytanie co można zrobić z tym audi, myślę że odpowiedź znajdziesz w dziale moje auto, przeglądając projekty użytkowników forum. Jest to niesamowita skarbnica wiedzy i inspiracji...
Co do świateł, to nie przejmuj się - każda audi 80 ma tak słabe oświetlenie, dopóki nie założy się xnenonu
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
polerkaElka pisze:końcówka tłumika wymiana na nowy lub polerka
albo cos wiekszegoElka pisze:odnowić felgi
czemu nie? przy froncie z RS2? :mrgreen:Elka pisze:pomalować na czarno grill
albo regeneracja odblysnikow, bo to co koledzy pisali o xenonie to uwierz mi ze mieli na mysli zmiane reflektorow na soczewkowe, a to jednak ciagnie po kieszeniElka pisze:umyć lampy lub wymienić żarówki jakoś słabo świeca
w zegary? chyba zartujesz <:P> 15 minut roboty :mrgreen:Elka pisze: może ringi ale słyszałam ze w tym dużo roboty
nooo, a teraz serdecznie witam na forum ;]
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
oooo kolejny magik ze śląska <urodziny> jak bemka? lata już tym bokiem? :mrgreen:FranoF1 pisze:Kogo tu przywiało :lol:k64 pisze:Ela bedzie wybierac kierunek bardziej jak wizualnie poprawic audi a ja zadbam o motorownie <ok> pomyslow jest kilka jak nie kilanascie bi turbo albo single turbo albo cos tam :mrgreen:
pzdr.
eee tam zara magic :mrgreen: bokiem nie lata bo nie ten cel obralem choc w zeszlym sezonie zabilo troche much :mrgreen: nie robimy ot Eli.szuan pisze:oooo kolejny magik ze śląska <urodziny> jak bemka? lata już tym bokiem? :mrgreen:FranoF1 pisze:Kogo tu przywiało :lol:k64 pisze:Ela bedzie wybierac kierunek bardziej jak wizualnie poprawic audi a ja zadbam o motorownie <ok> pomyslow jest kilka jak nie kilanascie bi turbo albo single turbo albo cos tam :mrgreen:
pzdr.
Frano - widzisz ty jeszcze zyjesz? pamietam jak gadalas ze nie mam szans zrobic turbo w bmw macie tu na forum jakis magicow co robili swapa na jakies v8 do b4?
co z tymi przekaznikami? nie siedze w temacie , przeciez przekaznik swiatel jest w puszce na bezpieczniki i sluzy tylko do wlaczania swiatel , w jakim celu by to mialo byc? pytam z braku info o audi ale chetnie jej poprawie swiatla bo zadne cleary nie podchodza do takiej budy (WT)pawelrybak15 pisze:Koleżanko, rozbierz reflektory i dokładnie wyczyść, potem zamontuj przekaźniki do świateł i będzie wypas <ok>
- GTszymonGT
- Forum Audi 80