Wyposażenia

Plany

[center]
[center]
[center]
Jakieś pomysły co by tu jeszcze można by było zrobić? :oops: Powiem tylko ze ma być najpiękniejsza w orginale bez zbędnych przeróbek 8-)
Fotki są kilka dni po zakupie.
polerkaElka pisze:końcówka tłumika wymiana na nowy lub polerka
albo cos wiekszegoElka pisze:odnowić felgi
czemu nie? przy froncie z RS2? :mrgreen:Elka pisze:pomalować na czarno grill
albo regeneracja odblysnikow, bo to co koledzy pisali o xenonie to uwierz mi ze mieli na mysli zmiane reflektorow na soczewkowe, a to jednak ciagnie po kieszeniElka pisze:umyć lampy lub wymienić żarówki jakoś słabo świeca
w zegary? chyba zartujesz <:P> 15 minut roboty :mrgreen:Elka pisze: może ringi ale słyszałam ze w tym dużo roboty
oooo kolejny magik ze śląska <urodziny> jak bemka? lata już tym bokiem? :mrgreen:FranoF1 pisze:Kogo tu przywiało :lol:k64 pisze:Ela bedzie wybierac kierunek bardziej jak wizualnie poprawic audi a ja zadbam o motorownie <ok> pomyslow jest kilka jak nie kilanasciebi turbo albo single turbo albo cos tam :mrgreen:
eee tam zara magic :mrgreen: bokiem nie lata bo nie ten cel obralem choc w zeszlym sezonie zabilo troche much :mrgreen: nie robimy ot Eli.szuan pisze:oooo kolejny magik ze śląska <urodziny> jak bemka? lata już tym bokiem? :mrgreen:FranoF1 pisze:Kogo tu przywiało :lol:k64 pisze:Ela bedzie wybierac kierunek bardziej jak wizualnie poprawic audi a ja zadbam o motorownie <ok> pomyslow jest kilka jak nie kilanasciebi turbo albo single turbo albo cos tam :mrgreen:
pzdr.
co z tymi przekaznikami? nie siedze w temacie , przeciez przekaznik swiatel jest w puszce na bezpieczniki i sluzy tylko do wlaczania swiatel , w jakim celu by to mialo byc? pytam z braku info o audi ale chetnie jej poprawie swiatla bo zadne cleary nie podchodza do takiej budy (WT)pawelrybak15 pisze:Koleżanko, rozbierz reflektory i dokładnie wyczyść, potem zamontuj przekaźniki do świateł i będzie wypas <ok>