AUDI 90 AAH real american
Z tymi kolami to troche późno bo mam nowiusieńkie komplety opon i szkoda mi troche kasy żeby to znowu wymieniać. W kwestii trakcji to wielkiej różnicy nie będzie. Już teraz Bilstein + 205/60 daje bardzo przyzwoite trzymanie ale max możliwości sprawdzimy na wiosnę jak będzie suchy czarny asfalt.Lolek pisze:Ehhhh AUDI ta maszyna <ok> Ładna widac ze o nia sie troszczysz i nie szkoda ci na nia kasy Mozna dac wieksze alu najlepiej ori 16-17
POZDRAWIAM
-
- Forum Audi 80
Samochód przeszedł finalne modifikacje. Auto zawitało do firmy Chojnacki Motor System z Nadarzyna. Zdemontowana została instalacja gazowa III generacji, podłączona 2 sonda lambda (z czym nie mogli sobie poradzić poprzedni mechanicy), zestrojona została elektronika. Autko pięknie jeździ i pięknie pali. Na trasie z 300 km spałi średnio 9,3 litra benzyny przy jeździe z prędkościami 120-140 km/h. Wcześniej średnie spalanie gazu nigdy nie spadło poniżej 12 litrów (+ litr benzyny na rozruch). Dokonano również pomiarów drogowych które dają mi pełną satysfakcje. To już koniec modyfikacji
Ostatnio zmieniony 14 sty 2009, 16:43 przez Gebel, łącznie zmieniany 1 raz.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Nie w tamtych czasach napewno nie musieli i raczej nie jeździli:-); to dzieło poprzedniego właściciela, po dłuższym zastanowieniu się tego wynalazku pozbyłem...skoti pisze:Fajnie jest zobaczyć coś ,,innego''. Zdziwiły mnie te zdjęcia na 1 stronie jak zobaczyłem lpg pod maską ale już wszystko jasne. Już myślałem ,że w USA na gazie jeżdżą!?!
[ Dodano: 2009-01-14, 16:14 ]
Dla mnie bardziej wygląda z dala ma mniejszą A8, z tyłu oczywiście a z przodu to może rzeczywiście..jasiekddd pisze:Dla mnie bomba :!: Bardzo ładna 80, na pierwszy rzut oka wygląda prawie jak A6 <ok>
[ Dodano: 2009-01-14, 16:18 ]
Było kilka wersji wyposażeniowych, ośka, quatroo, manual, automat a wszystko z 2,8.EwelinaCzarna pisze:Fajnie wkońcu zobaczyć prawdziwą amerykankę <ok>
te zderzaczki jakoś mi nie leżą to jednek co ori to ori :mrgreen:
Ja mam tą "bidniejszą" wersję [nie płaczę z tego powodu], natomiast widziałem w Krakowie wyższą wersję wyposażeniową , czerwoną 90 z 94 r i miała klimatronik, spryskiwacze i skórę.
[ Dodano: 2009-01-14, 16:23 ]
Kolego, lampy z przodu i z tył już takie były nic mie zmieniałem. Mi się podoba, po drugie jestem zwolennikiem tunigu mechanicznego, w tym aucie wszystko co miało sens jest zmienione, nie interesują mnie spoilery, światła felgi 18. To auto ma porządnie wyglądać, dobrze jeździć i jeszcze lepiej hamować. Każdy ma swoją filozofie podejścia do swojego audi. Co masz na myśli mówiąc że tył nie jest "kompletnie oryginalny "?duo pisze:ogolnie fajne auto, bida jak na amerykankę, ale mam nadzieję, że się z tym uporasz :mrgreen: jak zmieniałeś lampy przednie było soczewki juz wsadzić odrazu, no i szkoda, że tył nie jest kompletnie oryginalny pozdro
Pozdrawiam