Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

AUDI 90 AAH real american

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 23 sie 2009, 18:27

Gebel pisze:
duo pisze:ogolnie fajne auto, bida jak na amerykankę, ale mam nadzieję, że się z tym uporasz :mrgreen: jak zmieniałeś lampy przednie było soczewki juz wsadzić odrazu, no i szkoda, że tył nie jest kompletnie oryginalny ;-) pozdro
Kolego, lampy z przodu i z tył już takie były nic mie zmieniałem. Mi się podoba, po drugie jestem zwolennikiem tunigu mechanicznego, w tym aucie wszystko co miało sens jest zmienione, nie interesują mnie spoilery, światła felgi 18. To auto ma porządnie wyglądać, dobrze jeździć i jeszcze lepiej hamować. Każdy ma swoją filozofie podejścia do swojego audi. Co masz na myśli mówiąc że tył nie jest "kompletnie oryginalny "?
na myśli mam przednie reflektory i tylne lampy zewnętrzne .. bo nie są one zza oceanu.

Awatar użytkownika
kacper85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kacper85 » 23 sie 2009, 22:42

duo pisze: na myśli mam przednie reflektory i tylne lampy zewnętrzne .. bo nie są one zza oceanu.

Może ten kto ją ściągał z za wielkiej wody zmienił lampy żeby mu się udało zarejestrować bez problemu. Przód zmienił bo wszystkie auta w usa mają światła symetryczne inne niż europejce a tył bo nie potrafił zrobić by mrugały na żółto. Mimo wszystko autko super. Nawet te zderzaki w tym kolorze mnie nie rażą. Dbaj o to jakby nie było wyjątkowe autko.

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 23 sie 2009, 23:43

kacper85 pisze:
duo pisze: na myśli mam przednie reflektory i tylne lampy zewnętrzne .. bo nie są one zza oceanu.

Może ten kto ją ściągał z za wielkiej wody zmienił lampy żeby mu się udało zarejestrować bez problemu. Przód zmienił bo wszystkie auta w usa mają światła symetryczne inne niż europejce a tył bo nie potrafił zrobić by mrugały na żółto. Mimo wszystko autko super. Nawet te zderzaki w tym kolorze mnie nie rażą. Dbaj o to jakby nie było wyjątkowe autko.
ciekawe gdzie ma kierunki z przodu .. w miejscach pozycji ? gdzie ma zatem pozycje ? pociął lampę czy zrobił manianę ? ciekaw jestem ... poza tym co do zarejstrowania lampy wewnętrzne na klapie też nie mają europejskiej homologacji tak nawiasem mówiąc ;-)

edit ..

dobra spojrzałem na fotke raz jeszcze widzę w lampie pomarańczową żarówkę .. gdzie są zatem pozycje ?

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 27 sie 2009, 20:03

Hmm czyzby jedyna amerykanka na forum :?: Widzial ktos druga tutaj :?:
Nie przepadam za srebrnymi autami ale to dla mnie jest fajniutkie bo jest to europejskie auto produkowane na stany a za takimi przepadam.
Wielki szacun za dprowadzenie do stanu jak najbardziej naj, dbaj o nia bo jest tego warta bo jest wyjatkowa.
Pozdrawiam <ok>

Gebel
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Gebel » 31 sie 2009, 19:15

Słonik pisze:Hmm czyzby jedyna amerykanka na forum :?: Widzial ktos druga tutaj :?:
Nie przepadam za srebrnymi autami ale to dla mnie jest fajniutkie bo jest to europejskie auto produkowane na stany a za takimi przepadam.
Wielki szacun za dprowadzenie do stanu jak najbardziej naj, dbaj o nia bo jest tego warta bo jest wyjatkowa.
Pozdrawiam <ok>
Dziękuje, tak jak pisałem wcześniej, jestem zwolennikiem generalnie oryginalnego stanu i modyfikacji mechanicznej dlatego proszę nie oczekiwać zmian zderzaków:-)

Gebel
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Gebel » 31 sie 2009, 19:21

duo pisze:
kacper85 pisze:

ciekawe gdzie ma kierunki z przodu .. w miejscach pozycji ? gdzie ma zatem pozycje ? pociął lampę czy zrobił manianę ? ciekaw jestem ... poza tym co do zarejstrowania lampy wewnętrzne na klapie też nie mają europejskiej homologacji tak nawiasem mówiąc ;-)

edit ..

dobra spojrzałem na fotke raz jeszcze widzę w lampie pomarańczową żarówkę .. gdzie są zatem pozycje ?
Koledzy, auto przybyło w 1997 r. do Polski z USA na mienie przesiedleńcze i ja jestem 4 właścicielem, chyba najlepszym. Nie wiem kto zmieniał światła, pewnie właściciel który auto rejestrował. Co do pozycji to są normalnie w żarówce świateł drogowych. Żarówka pomarańczowa jest kierunkowskazem. Zainteresowanych zapraszam do oglądnięcia na żywo samochodu, myśle że robi wrażenie jak na ten rocznik . Ja czekam jednak na zmiany w silniku, te będą na wiosne.

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 08 cze 2011, 17:29

Gebel, widzę auto pojawiło się na allegro. Na zdjęciach nie robi na mnie
zupełnie wrażenia. No, ale może wina marnych zdjęć i nie doczyszczonego auta.
45.000 PLN o których mówisz to chyba grrruba przesada, ale klawiatura wszystko
przyjmie, co jest powodem sprzedaży?

Awatar użytkownika
chybo101
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chybo101 » 08 cze 2011, 17:52

Gornik to jest 45000 przed dewaluacja złotego raczej ;-) Bo na nowe to by inaczej wyglądał.

Awatar użytkownika
sztahu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: sztahu » 08 cze 2011, 17:54

jest już 15900

Awatar użytkownika
chybo101
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: chybo101 » 08 cze 2011, 17:58

45000 to w remont poszło :-? A się martwię ze u mnie nic nie widać :mrgreen:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 08 cze 2011, 18:11

"...Nie jestem handlarzem, samochód jest moja prywatną własnością. Jestem fanem marki AUDI, a w szczególności modelu 80 B4. Na ten konkretny egzemplarz czekałem 2,5 roku..."

i teraz kolejne 2.5 bedzie czekać na sprzedaż :mrgreen:

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 08 cze 2011, 18:56

za 45000 to można zawias i silnik na nowych częściach poskładać.. a tu tego nie widać :-P

Gebel
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Gebel » 08 cze 2011, 19:29

MIODEK pisze:za 45000 to można zawias i silnik na nowych częściach poskładać.. a tu tego nie widać :-P
Panowie, samochód nie jest od roku moją własnością, więc prosze dajcie mi spokój z tymi komentarzami. Odbyłem rozmowę ze sprzedającym na temat opisu ogłoszenia ale taki ma pomysł na sprzedarz, ja nie będę tego publicznie komentował. Auto rzeczywiście tyle pochłoneło (trzeba by odliczyć z 3 tysiące na OC:-) w 3 lata ale to już nie moja sprawa, zadawajcie pytania aktualnie sprzedającemu.

deejay.ftb
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Zbyszek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABK

Post autor: deejay.ftb » 08 cze 2011, 21:08

Gebel pisze:samochód nie jest od roku moją własnością
to trza bylo rok temu zameldowac ze temat jest do zamkniecia. uniknalbys tych wszystkich merytorycznych uwag.

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 08 cze 2011, 22:33

Dokładnie, więc czynię to teraz co by nie nabijać spamu.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl