na myśli mam przednie reflektory i tylne lampy zewnętrzne .. bo nie są one zza oceanu.Gebel pisze:Kolego, lampy z przodu i z tył już takie były nic mie zmieniałem. Mi się podoba, po drugie jestem zwolennikiem tunigu mechanicznego, w tym aucie wszystko co miało sens jest zmienione, nie interesują mnie spoilery, światła felgi 18. To auto ma porządnie wyglądać, dobrze jeździć i jeszcze lepiej hamować. Każdy ma swoją filozofie podejścia do swojego audi. Co masz na myśli mówiąc że tył nie jest "kompletnie oryginalny "?duo pisze:ogolnie fajne auto, bida jak na amerykankę, ale mam nadzieję, że się z tym uporasz :mrgreen: jak zmieniałeś lampy przednie było soczewki juz wsadzić odrazu, no i szkoda, że tył nie jest kompletnie oryginalny pozdro
AUDI 90 AAH real american
duo pisze: na myśli mam przednie reflektory i tylne lampy zewnętrzne .. bo nie są one zza oceanu.
Może ten kto ją ściągał z za wielkiej wody zmienił lampy żeby mu się udało zarejestrować bez problemu. Przód zmienił bo wszystkie auta w usa mają światła symetryczne inne niż europejce a tył bo nie potrafił zrobić by mrugały na żółto. Mimo wszystko autko super. Nawet te zderzaki w tym kolorze mnie nie rażą. Dbaj o to jakby nie było wyjątkowe autko.
ciekawe gdzie ma kierunki z przodu .. w miejscach pozycji ? gdzie ma zatem pozycje ? pociął lampę czy zrobił manianę ? ciekaw jestem ... poza tym co do zarejstrowania lampy wewnętrzne na klapie też nie mają europejskiej homologacji tak nawiasem mówiąckacper85 pisze:duo pisze: na myśli mam przednie reflektory i tylne lampy zewnętrzne .. bo nie są one zza oceanu.
Może ten kto ją ściągał z za wielkiej wody zmienił lampy żeby mu się udało zarejestrować bez problemu. Przód zmienił bo wszystkie auta w usa mają światła symetryczne inne niż europejce a tył bo nie potrafił zrobić by mrugały na żółto. Mimo wszystko autko super. Nawet te zderzaki w tym kolorze mnie nie rażą. Dbaj o to jakby nie było wyjątkowe autko.
edit ..
dobra spojrzałem na fotke raz jeszcze widzę w lampie pomarańczową żarówkę .. gdzie są zatem pozycje ?
Hmm czyzby jedyna amerykanka na forum :?: Widzial ktos druga tutaj :?:
Nie przepadam za srebrnymi autami ale to dla mnie jest fajniutkie bo jest to europejskie auto produkowane na stany a za takimi przepadam.
Wielki szacun za dprowadzenie do stanu jak najbardziej naj, dbaj o nia bo jest tego warta bo jest wyjatkowa.
Pozdrawiam <ok>
Nie przepadam za srebrnymi autami ale to dla mnie jest fajniutkie bo jest to europejskie auto produkowane na stany a za takimi przepadam.
Wielki szacun za dprowadzenie do stanu jak najbardziej naj, dbaj o nia bo jest tego warta bo jest wyjatkowa.
Pozdrawiam <ok>
Dziękuje, tak jak pisałem wcześniej, jestem zwolennikiem generalnie oryginalnego stanu i modyfikacji mechanicznej dlatego proszę nie oczekiwać zmian zderzaków:-)Słonik pisze:Hmm czyzby jedyna amerykanka na forum :?: Widzial ktos druga tutaj :?:
Pozdrawiam <ok>
Koledzy, auto przybyło w 1997 r. do Polski z USA na mienie przesiedleńcze i ja jestem 4 właścicielem, chyba najlepszym. Nie wiem kto zmieniał światła, pewnie właściciel który auto rejestrował. Co do pozycji to są normalnie w żarówce świateł drogowych. Żarówka pomarańczowa jest kierunkowskazem. Zainteresowanych zapraszam do oglądnięcia na żywo samochodu, myśle że robi wrażenie jak na ten rocznik . Ja czekam jednak na zmiany w silniku, te będą na wiosne.duo pisze:ciekawe gdzie ma kierunki z przodu .. w miejscach pozycji ? gdzie ma zatem pozycje ? pociął lampę czy zrobił manianę ? ciekaw jestem ... poza tym co do zarejstrowania lampy wewnętrzne na klapie też nie mają europejskiej homologacji tak nawiasem mówiąckacper85 pisze:duo pisze: na myśli mam przednie reflektory i tylne lampy zewnętrzne .. bo nie są one zza oceanu.
edit ..
dobra spojrzałem na fotke raz jeszcze widzę w lampie pomarańczową żarówkę .. gdzie są zatem pozycje ?
Panowie, samochód nie jest od roku moją własnością, więc prosze dajcie mi spokój z tymi komentarzami. Odbyłem rozmowę ze sprzedającym na temat opisu ogłoszenia ale taki ma pomysł na sprzedarz, ja nie będę tego publicznie komentował. Auto rzeczywiście tyle pochłoneło (trzeba by odliczyć z 3 tysiące na OC:-) w 3 lata ale to już nie moja sprawa, zadawajcie pytania aktualnie sprzedającemu.MIODEK pisze:za 45000 to można zawias i silnik na nowych częściach poskładać.. a tu tego nie widać
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK