Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 20 sty 2011, 23:34

Tragedia do tego jeszcze tylko koraliki na fotelach, daj spokój z tym.
Ja to tylko widzę taxiarzy z tym.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 20 sty 2011, 23:36

Koraliki na fotelach to rzeczywiście przesada, choć lata temu było to modne :lol: :mrgreen:
Ale białe koszulki z logo Audi muszą być jeśli zmienie tapicerkę na welur, bo innej opcji nie ma <ok>

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 20 sty 2011, 23:37

Załamujesz mnie momentami <mur>

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 20 sty 2011, 23:40

Nie słódź mi <rotfl> <ok>
Nie moja wina, że w Ingolstadt przy projektowaniu fajnych tapicerek inżynierowie będący pod wpływem jakichś środków narkotycznych przewidzieli do nich tylko zagłówki rodem ze starej złomegi <zyga>

peter_k
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: peter_k » 20 sty 2011, 23:49

Co do zegarów to fajnie wyglądają a ci co tak o ori wyglądzie piszą to sobie jaja robią.
Radio czy to chorus czy to delta chodzi z więcej niż 2 głośnikami ale z zestawem aktywnych głośników na tył w A4/A6 które wpina się za pomocą innej wtyczki z tyłu radia (tzw mini iso) także musiałbyś pobawić się troszkę i da się to zrobić :)

A co do pokrowców na zagłówki to wcale nie głupia sprawa. Piszą ludzie że ble że wiocha ale jeśli są dobrze wykonane i mają dobrze odwzorowane logo i napis Audi to wyglądają całkiem fajnie, zawsze trochę bardziej akcentują markę naszych furek czyli Audi.
Sam miałem te pokrowce w każdej mojej maszynie, w rodzinie zresztą we wszystkich, a ostatnio kupuję tylko u jednego gościa bo dobrze wykonane, dopasowane i z ładnym logo, sam je u siebie w A4 teraz mam:
http://allegro.pl/pokrowce-na-zaglowki- ... 74777.html

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 20 sty 2011, 23:53

pawelrybak15, tak tak RS2 też ma te tragiczne ramki :mrgreen:

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 20 sty 2011, 23:56

pawelrybak15 pisze:A sio spamerzy :-P
Paszoł won <ide> <ide> :mrgreen:
Kolego Audi Sport, nie drażnij lwa, bo czyje auto wygląda jak ulep to my wszyscy wiemy, co jak co, ale przód z B4 w B3 to chyba efekt jakichś wizji narkotycznych <lol> :mrgreen:
To proszę kierować do mojego ojca, bo ja o tym nie decydowałem, a tak po za tym to jest to zrobione profi z błotnikami, lampami i zderzakiem, ale już niedługo. Co do reszty to mam wszystko ori z b3 i wszystko odpowiada rocznikowo, nawet te rzadko spotykane graty :-D

Co do tych kondomów na zagłówki to wiocha na maxa zalatuje poldolotami, matizami, tico, seicento itp. Co włosy Ci się szybko tłuszczą i nie chcesz zapaskudzić zagłówków <haha> :?: , bo nie ogarniam po kiego grzyba to ma służyć. <nie wiem>

No i dodatkowe zegarki w b2 są całkiem inne niż w b3, a wyglądem pasują idealnie do środka i od niczego się nie różnią, nie to co te z b4 w b3 :mrgreen:

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 20 sty 2011, 23:57

:arrow: peter_k, domyśliłem się, ja też sobie jaja cały czas robię :mrgreen:
Dzięki za link, kupie właśnie takie koszulki do swojej B3 :-)

:arrow: gornik, Gdyby mi przyszło jeździć RS2 to też dostałaby koszulki na zagłówki <ok>
Ja nie mógłbym mieć RS2 bo to jest kultowe auto, a znając mnie dostałoby jakiegoś TDIka pod maskę za co zostałbym zlinczowany :-P

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 20 sty 2011, 23:58

:arrow: Audi Sport, Nie, ja dbam o siebie i nie chodzę z zatłuszczonymi włosami :-P Po prostu podobają mi się te koszulki i jeśli wstawie sobie welurową tapicerkę, to obowiązkowo muszą takie wlecieć <ok>

Awatar użytkownika
Krycha
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krystian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC
Kontakt:

Post autor: Krycha » 21 sty 2011, 00:00

pawelrybak15 pisze:Ja nie mógłbym mieć RS2 bo to jest kultowe auto, a znając mnie dostałoby jakiegoś TDIka pod maskę za co zostałbym zlinczowany

Obrazek

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 21 sty 2011, 00:02

Krycha pisze:
pawelrybak15 pisze:Ja nie mógłbym mieć RS2 bo to jest kultowe auto, a znając mnie dostałoby jakiegoś TDIka pod maskę za co zostałbym zlinczowany

Obrazek
Też dlatego obiecuje, że nawet jeśli kiedykolwiek będzie mnie na to stać, to nie kupię sobie RS2 by nie skrzywdzić tego wozu <piwo>

Awatar użytkownika
GerB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GerB3 » 21 sty 2011, 18:15

Zegary poliftowe to pikuś, z radiem to mnie zawiodłeś miał być paść kasetowy Delta a tu widzę takie coś :lol:

A na serio zegary faktycznie szkoda ze nowsze, starsze mają wg. mnie ładniejszą skalę i jakos bardziej pasują. A nad radiem pomyśl. A tych pokrowców na zagłówki to mnie by to nie raziło, tylko coś w ten wzór co dał peter_k bo te Twoje nie za fajne ;-)

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 21 sty 2011, 18:30

GerB3 pisze:Zegary poliftowe to pikuś, z radiem to mnie zawiodłeś miał być paść kasetowy Delta a tu widzę takie coś :lol:

A na serio zegary faktycznie szkoda ze nowsze, starsze mają wg. mnie ładniejszą skalę i jakos bardziej pasują. A nad radiem pomyśl. A tych pokrowców na zagłówki to mnie by to nie raziło, tylko coś w ten wzór co dał peter_k bo te Twoje nie za fajne ;-)
No właśnie radio jest tymczasowe, docelowo ma być delta, ale ten Chorus także jest na kasety :-)
Delta taka jak ta ma być docelowo: http://img05.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1408175312

Zegarki podobają mi się właśnie bardziej te które zamontowałem, a pokrowce na zagłówki to kupię właśnie takie jak pokazał Peter_k :-)

Awatar użytkownika
Audi Sport
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Audi Sport » 21 sty 2011, 18:42

pawelrybak15 pisze:Zegarki podobają mi się właśnie bardziej te które zamontowałem
To tak samo jak jeden woli nową Dacię, a drugi 10 letnie Audi, bo Dacię z dywanikami gumowymi masz za taką kasę co dobre lepiej wypasione i ogólnie co do jakości bez porównania 8 letnie Audi. Nieporównywalnie kieruje cena i dlatego wydaje Ci się, że te z b4 lepsze,bo taniej wyrwałeś :mrgreen: Mnie w ogóle te z b4 nie podchodzą, w b3 masz piękne oddzielne zegareczki z ringami, a to, ze wystają mi busole z tyłu to tak ma być, bo i tak nikt tego nie widzi. Gdyby w b3 fabrycznie były soczewy to nie było by czego szukac w b4, bo tam nic specjalnego nie ma :-P Masówka i tyle hehe :lol:

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 21 sty 2011, 19:14

Audi Sport pisze:
pawelrybak15 pisze:Zegarki podobają mi się właśnie bardziej te które zamontowałem
To tak samo jak jeden woli nową Dacię, a drugi 10 letnie Audi, bo Dacię z dywanikami gumowymi masz za taką kasę co dobre lepiej wypasione i ogólnie co do jakości bez porównania 8 letnie Audi. Nieporównywalnie kieruje cena i dlatego wydaje Ci się, że te z b4 lepsze,bo taniej wyrwałeś :mrgreen: Mnie w ogóle te z b4 nie podchodzą, w b3 masz piękne oddzielne zegareczki z ringami, a to, ze wystają mi busole z tyłu to tak ma być, bo i tak nikt tego nie widzi. Gdyby w b3 fabrycznie były soczewy to nie było by czego szukac w b4, bo tam nic specjalnego nie ma :-P Masówka i tyle hehe :lol:
Kolego, miałem propozycje zamiany moich zegarków na te starsze jeszcze za dopłatą, tzn dostaje w zamian za nowszy typ zegarków te starszego typu i dopłatę do nich, jednak sie nie zgodziłem, bo te fajniejsze <ok>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl