Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Co do zegarów to fajnie wyglądają a ci co tak o ori wyglądzie piszą to sobie jaja robią.
Radio czy to chorus czy to delta chodzi z więcej niż 2 głośnikami ale z zestawem aktywnych głośników na tył w A4/A6 które wpina się za pomocą innej wtyczki z tyłu radia (tzw mini iso) także musiałbyś pobawić się troszkę i da się to zrobić
A co do pokrowców na zagłówki to wcale nie głupia sprawa. Piszą ludzie że ble że wiocha ale jeśli są dobrze wykonane i mają dobrze odwzorowane logo i napis Audi to wyglądają całkiem fajnie, zawsze trochę bardziej akcentują markę naszych furek czyli Audi.
Sam miałem te pokrowce w każdej mojej maszynie, w rodzinie zresztą we wszystkich, a ostatnio kupuję tylko u jednego gościa bo dobrze wykonane, dopasowane i z ładnym logo, sam je u siebie w A4 teraz mam:
http://allegro.pl/pokrowce-na-zaglowki- ... 74777.html
Radio czy to chorus czy to delta chodzi z więcej niż 2 głośnikami ale z zestawem aktywnych głośników na tył w A4/A6 które wpina się za pomocą innej wtyczki z tyłu radia (tzw mini iso) także musiałbyś pobawić się troszkę i da się to zrobić

A co do pokrowców na zagłówki to wcale nie głupia sprawa. Piszą ludzie że ble że wiocha ale jeśli są dobrze wykonane i mają dobrze odwzorowane logo i napis Audi to wyglądają całkiem fajnie, zawsze trochę bardziej akcentują markę naszych furek czyli Audi.
Sam miałem te pokrowce w każdej mojej maszynie, w rodzinie zresztą we wszystkich, a ostatnio kupuję tylko u jednego gościa bo dobrze wykonane, dopasowane i z ładnym logo, sam je u siebie w A4 teraz mam:
http://allegro.pl/pokrowce-na-zaglowki- ... 74777.html
- Audi Sport
- Forum Audi 80
To proszę kierować do mojego ojca, bo ja o tym nie decydowałem, a tak po za tym to jest to zrobione profi z błotnikami, lampami i zderzakiem, ale już niedługo. Co do reszty to mam wszystko ori z b3 i wszystko odpowiada rocznikowo, nawet te rzadko spotykane gratypawelrybak15 pisze:A sio spamerzy![]()
Paszoł won <ide> <ide> :mrgreen:
Kolego Audi Sport, nie drażnij lwa, bo czyje auto wygląda jak ulep to my wszyscy wiemy, co jak co, ale przód z B4 w B3 to chyba efekt jakichś wizji narkotycznych <lol> :mrgreen:

Co do tych kondomów na zagłówki to wiocha na maxa zalatuje poldolotami, matizami, tico, seicento itp. Co włosy Ci się szybko tłuszczą i nie chcesz zapaskudzić zagłówków <haha> :?: , bo nie ogarniam po kiego grzyba to ma służyć.

No i dodatkowe zegarki w b2 są całkiem inne niż w b3, a wyglądem pasują idealnie do środka i od niczego się nie różnią, nie to co te z b4 w b3 :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:

Dzięki za link, kupie właśnie takie koszulki do swojej B3

Ja nie mógłbym mieć RS2 bo to jest kultowe auto, a znając mnie dostałoby jakiegoś TDIka pod maskę za co zostałbym zlinczowany

- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Też dlatego obiecuje, że nawet jeśli kiedykolwiek będzie mnie na to stać, to nie kupię sobie RS2 by nie skrzywdzić tego wozuKrycha pisze:pawelrybak15 pisze:Ja nie mógłbym mieć RS2 bo to jest kultowe auto, a znając mnie dostałoby jakiegoś TDIka pod maskę za co zostałbym zlinczowany
Obrazek

Zegary poliftowe to pikuś, z radiem to mnie zawiodłeś miał być paść kasetowy Delta a tu widzę takie coś :lol:
A na serio zegary faktycznie szkoda ze nowsze, starsze mają wg. mnie ładniejszą skalę i jakos bardziej pasują. A nad radiem pomyśl. A tych pokrowców na zagłówki to mnie by to nie raziło, tylko coś w ten wzór co dał peter_k bo te Twoje nie za fajne
A na serio zegary faktycznie szkoda ze nowsze, starsze mają wg. mnie ładniejszą skalę i jakos bardziej pasują. A nad radiem pomyśl. A tych pokrowców na zagłówki to mnie by to nie raziło, tylko coś w ten wzór co dał peter_k bo te Twoje nie za fajne

- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No właśnie radio jest tymczasowe, docelowo ma być delta, ale ten Chorus także jest na kasetyGerB3 pisze:Zegary poliftowe to pikuś, z radiem to mnie zawiodłeś miał być paść kasetowy Delta a tu widzę takie coś :lol:

Delta taka jak ta ma być docelowo: http://img05.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1408175312
Zegarki podobają mi się właśnie bardziej te które zamontowałem, a pokrowce na zagłówki to kupię właśnie takie jak pokazał Peter_k

- Audi Sport
- Forum Audi 80
To tak samo jak jeden woli nową Dacię, a drugi 10 letnie Audi, bo Dacię z dywanikami gumowymi masz za taką kasę co dobre lepiej wypasione i ogólnie co do jakości bez porównania 8 letnie Audi. Nieporównywalnie kieruje cena i dlatego wydaje Ci się, że te z b4 lepsze,bo taniej wyrwałeś :mrgreen: Mnie w ogóle te z b4 nie podchodzą, w b3 masz piękne oddzielne zegareczki z ringami, a to, ze wystają mi busole z tyłu to tak ma być, bo i tak nikt tego nie widzi. Gdyby w b3 fabrycznie były soczewy to nie było by czego szukac w b4, bo tam nic specjalnego nie mapawelrybak15 pisze:Zegarki podobają mi się właśnie bardziej te które zamontowałem

- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolego, miałem propozycje zamiany moich zegarków na te starsze jeszcze za dopłatą, tzn dostaje w zamian za nowszy typ zegarków te starszego typu i dopłatę do nich, jednak sie nie zgodziłem, bo te fajniejsze <ok>Audi Sport pisze:To tak samo jak jeden woli nową Dacię, a drugi 10 letnie Audi, bo Dacię z dywanikami gumowymi masz za taką kasę co dobre lepiej wypasione i ogólnie co do jakości bez porównania 8 letnie Audi. Nieporównywalnie kieruje cena i dlatego wydaje Ci się, że te z b4 lepsze,bo taniej wyrwałeś :mrgreen: Mnie w ogóle te z b4 nie podchodzą, w b3 masz piękne oddzielne zegareczki z ringami, a to, ze wystają mi busole z tyłu to tak ma być, bo i tak nikt tego nie widzi. Gdyby w b3 fabrycznie były soczewy to nie było by czego szukac w b4, bo tam nic specjalnego nie mapawelrybak15 pisze:Zegarki podobają mi się właśnie bardziej te które zamontowałemMasówka i tyle hehe :lol: