Tymczasowo zawitało ori radio Audi Chorus z A6 C5 <ok> Ono niestety obsługuje tylko 2 głośniki, no chyba że pracuje ze wzmakiem. Uprzedzam że jeden nie ori przycisk nad radiem, oraz dziura znikną w przyszłym tygodniu <ok>
Kolego, dlaczego wtopa ?gornik pisze:pawelrybak15, jak się nie mylę masz poliftwe zegary dodatkowe?
Jak tak to wielki minus, na każdy szczegół patrzysz i taka wtopa uuuu słabiutko!
I w pierwszych coupe po FL. W B3 nigdy takich nie było, to RDS to pikuś przy tymKunik pisze:Co ?pawelrybak15 pisze:Eee tam
Te również pasują do klimatu B3, pozatym podobno końcówka serii B3 była wyposażana własnie w takie
Skąd masz takie informacje ? W pierwszych cabrio z tego co wiem były jeszcze takie jak w b3...
W pełni popieram, no i teraz to w środku według mnie wygląda jak ulep i widać, że coś grzebanegornik pisze:pawelrybak15, uuuu ale starsze były ori, a takie nie mogły wyjechać z fabryki.
Jak się jedzie po szczegółach to jest in minus IMO bo jak klimat tamtych lat to w 100%.
Takie moje zdanie :mrgreen:
No i jeszcze w pierwszych wypustach po liftowego qpe co jescze w 91r. schodziły z taśmy.Kunik pisze:pawelrybak15 napisał/a:
Eee tam
Te również pasują do klimatu B3, pozatym podobno końcówka serii B3 była wyposażana własnie w takie
Co ?
Skąd masz takie informacje ? W pierwszych cabrio z tego co wiem były jeszcze takie jak w b3...