Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Miała być delta i będzie, ale to dopiero jak się upewnie, że obsługuje 4 głośniki
Tymczasowo zawitało ori radio Audi Chorus z A6 C5 <ok> Ono niestety obsługuje tylko 2 głośniki, no chyba że pracuje ze wzmakiem. Uprzedzam że jeden nie ori przycisk nad radiem, oraz dziura znikną w przyszłym tygodniu <ok>
Tymczasowo zawitało ori radio Audi Chorus z A6 C5 <ok> Ono niestety obsługuje tylko 2 głośniki, no chyba że pracuje ze wzmakiem. Uprzedzam że jeden nie ori przycisk nad radiem, oraz dziura znikną w przyszłym tygodniu <ok>
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Będą dalsze kroki kolego, będą :mrgreen:
W planach najbliższych jest:
- uruchomienie zegarków od T oraz P oleju
- podłączenie sygnału prędkości i uruchomienie funkcji GALA w radiu
- zamontowanie ori przycisku i dołożenie brakujących zaślepek
- montaż modułu AC
I póki co jak o mody w środku chodzi to wszystko <ok>
W planach najbliższych jest:
- uruchomienie zegarków od T oraz P oleju
- podłączenie sygnału prędkości i uruchomienie funkcji GALA w radiu
- zamontowanie ori przycisku i dołożenie brakujących zaślepek
- montaż modułu AC
I póki co jak o mody w środku chodzi to wszystko <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolego, dlaczego wtopa ? Kupione bardzo okazyjnie, przy okazji trafił się ori skórzany mieszek w super stanie, który po zakonserwowaniu dziś zamontowałem, jutro postaram się zrobić jakieś foty <ok>gornik pisze:pawelrybak15, jak się nie mylę masz poliftwe zegary dodatkowe?
Jak tak to wielki minus, na każdy szczegół patrzysz i taka wtopa uuuu słabiutko!
Te zegarki wyglądają identycznie jak te małe co są w liczniku, mają takie same wskazówki i ten sam wzór tarcz, starsza wersja zegarów dodatkowych troche się różniła od tych małych co są w liczniku :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
I w pierwszych coupe po FL. W B3 nigdy takich nie było, to RDS to pikuś przy tymKunik pisze:Co ?pawelrybak15 pisze:Eee tam
Te również pasują do klimatu B3, pozatym podobno końcówka serii B3 była wyposażana własnie w takie
Skąd masz takie informacje ? W pierwszych cabrio z tego co wiem były jeszcze takie jak w b3...
gracie nie z klimatu lat :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Chłopaki, dajcie na luz :mrgreen:
Pal sześć, czy to było w B3, czy nie było, one sie nie różnią praktycznie niczym od tych starszych, poza tym, że są na jednej płytce, zatem lepsze konstrukcyjnie, lepiej podświetlone, wcale nie wyglądają jak nie z tego samochodu Popatrzcie na licznik a potem na te - ten sam styl, dokładnie ten sam, to bardziej tamte starsze wyglądały jak z innej parafii <ok>
Pal sześć, czy to było w B3, czy nie było, one sie nie różnią praktycznie niczym od tych starszych, poza tym, że są na jednej płytce, zatem lepsze konstrukcyjnie, lepiej podświetlone, wcale nie wyglądają jak nie z tego samochodu Popatrzcie na licznik a potem na te - ten sam styl, dokładnie ten sam, to bardziej tamte starsze wyglądały jak z innej parafii <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
W pełni popieram, no i teraz to w środku według mnie wygląda jak ulep i widać, że coś grzebanegornik pisze:pawelrybak15, uuuu ale starsze były ori, a takie nie mogły wyjechać z fabryki.
Jak się jedzie po szczegółach to jest in minus IMO bo jak klimat tamtych lat to w 100%.
Takie moje zdanie :mrgreen:
No i jeszcze w pierwszych wypustach po liftowego qpe co jescze w 91r. schodziły z taśmy.Kunik pisze:pawelrybak15 napisał/a:
Eee tam
Te również pasują do klimatu B3, pozatym podobno końcówka serii B3 była wyposażana własnie w takie
Co ?
Skąd masz takie informacje ? W pierwszych cabrio z tego co wiem były jeszcze takie jak w b3...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A sio spamerzy
Paszoł won <ide> <ide> :mrgreen:
Kolego Audi Sport, nie drażnij lwa, bo czyje auto wygląda jak ulep to my wszyscy wiemy, co jak co, ale przód z B4 w B3 to chyba efekt jakichś wizji narkotycznych <lol> :mrgreen:
P.S. Oczywiście żartuje, nikogo stąd nie wyganiam, tylko niech tu będzie konstrukcyjna krytyka, a nie pocisk za pociskiem <rotfl>
Paszoł won <ide> <ide> :mrgreen:
Kolego Audi Sport, nie drażnij lwa, bo czyje auto wygląda jak ulep to my wszyscy wiemy, co jak co, ale przód z B4 w B3 to chyba efekt jakichś wizji narkotycznych <lol> :mrgreen:
P.S. Oczywiście żartuje, nikogo stąd nie wyganiam, tylko niech tu będzie konstrukcyjna krytyka, a nie pocisk za pociskiem <rotfl>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ale te starsze wyglądają jak od B2
Ja przenigdy nie wstawie u siebie maski od B4 <ok>
Ale za to dojdą rączki z podświetleniem od B4ki :mrgreen:
P.S. W planach mam jeszcze to: http://allegro.pl/wyszywane-pokrowce-na ... 72545.html
Nie wiem czy kupie konkretnie takie, bo marzą mi się te z nadrukiem, tam logo Audi było dużo większe i takie koszulki podobają mi się najbardziej
Ja przenigdy nie wstawie u siebie maski od B4 <ok>
Ale za to dojdą rączki z podświetleniem od B4ki :mrgreen:
P.S. W planach mam jeszcze to: http://allegro.pl/wyszywane-pokrowce-na ... 72545.html
Nie wiem czy kupie konkretnie takie, bo marzą mi się te z nadrukiem, tam logo Audi było dużo większe i takie koszulki podobają mi się najbardziej