Audi B4 [ABK] - kłopotliwy wyświetlacz temp. zewnętrznej
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Edek80b3, są szybkie w pełni zapakowanym autkiem przedwczoraj swobodnie się wyprzedzało, a i w razie czego można rozbujać się znacznie bardziej niż pozwalają na to przepisy więc zapasik mocy jest. Jak się jeździ 4-ro biegowymi autkami to pamiętam z Łady 2107, ale tam przy 120 działy się rzeczy niewyobrażalne.
- Mariusz87 B3
- Forum Audi 80
noorbi, dzisiaj przedmuchałem cały układ wentylacyjny z zalegających tam pyłów i teraz już nic do kabiny nie leci, jedynym mankamentem jest nieco słabszy nadmuch na poszczególnych biegach dmuchawy, ale może znajdę coś bardziej przepuszczalnego. Póki co zostaje tak jak jest, a jest o 100% lepiej niż bez jakiegokolwiek filtra. Pozdrawiam.
Super auto i ten kolor zadbany
Widze, że masz podobną sytuację jak w moim aucie - ja rownież nie mam filtra kabinowego ale po przeczytaniu tematów na forum postanowiłem nabyć w aptece lignine (niecałe 3 zł) i moze z tego da się zrobić jakiś filtr - czytałem o tym na forum. Rownież ktoś pisał o rajstopach pełniącytch rorę filtra więc mam zamiar jakąś cienką warstwę ligniny owiniętą w rajstopy tam zamontować na tej ramce jako filtr - zobaczymy jaki będzie nawiew i czy szyby nie będą parować jesienią. co ciekawe moja 80 nie ma filtra kabinowego a ma klimę :roll:
Widze, że masz podobną sytuację jak w moim aucie - ja rownież nie mam filtra kabinowego ale po przeczytaniu tematów na forum postanowiłem nabyć w aptece lignine (niecałe 3 zł) i moze z tego da się zrobić jakiś filtr - czytałem o tym na forum. Rownież ktoś pisał o rajstopach pełniącytch rorę filtra więc mam zamiar jakąś cienką warstwę ligniny owiniętą w rajstopy tam zamontować na tej ramce jako filtr - zobaczymy jaki będzie nawiew i czy szyby nie będą parować jesienią. co ciekawe moja 80 nie ma filtra kabinowego a ma klimę :roll: