chyba najlepszy pomysł. <ok>DRED pisze:Osobiście kupiłbym sobie jakieś cabrio i wsadził tam V8 pod maskę by sobie tym pośmigać na codzień.
audi cabrio 1.9 tdi 110KM + bonus
ktos kto nigdy nie mial cabrio tego nie zrozumie to auto do lansu a nie w miare wygodnej jazdy, wszystko sie telepie na dziurach itp z powodu miekkiego nadwozia. Do szybkiej jazdy sie nie nadaje bo ciezko wyczuc itp itd Do tego znow trzebabylo dolozyc na obszycie nowego dachu a ja juz powiedzialem STOP, za duzo mnie to kosztowalo jak na auto z 1992 roku.
Audi a4 mi sie nie podoba, zbyt malo ciekawe a A3 chce tylko w wersji 5 drzwiowej i jak sie uda to quattro
Poszlo w full wersji, 20 kilolmetrow od mojego miejsca zamieszkania
[ Dodano: 2009-05-14, 15:30 ]
Zaprzeczam to zly pomysl V8 bedzie sie marnowac bo itak cabrioletem nie poszalejesz
Audi a4 mi sie nie podoba, zbyt malo ciekawe a A3 chce tylko w wersji 5 drzwiowej i jak sie uda to quattro
Poszlo w full wersji, 20 kilolmetrow od mojego miejsca zamieszkania
[ Dodano: 2009-05-14, 15:30 ]
spaykee pisze:chyba najlepszy pomysł. <ok>DRED pisze:Osobiście kupiłbym sobie jakieś cabrio i wsadził tam V8 pod maskę by sobie tym pośmigać na codzień.
Zaprzeczam to zly pomysl V8 bedzie sie marnowac bo itak cabrioletem nie poszalejesz
ale to nie miałoby być do szaleńst
do szaleńst mam B2 ( już niedługo odsłona)
a dźwięk V8 to kojąca muzyczka, cabrio fajne autko i naprawdę coś takiego do jazdy na codzień do pracy by było wg mnie naprawde zajebistym pomysłem i rozwiązaniem.
Wiesz co do cabrio i jazdy , że trzeszczy i telepie. Mi to nie przeszkadza , bo w każdym swoim aucie mam twardy zawias :mrgreen:
do szaleńst mam B2 ( już niedługo odsłona)
a dźwięk V8 to kojąca muzyczka, cabrio fajne autko i naprawdę coś takiego do jazdy na codzień do pracy by było wg mnie naprawde zajebistym pomysłem i rozwiązaniem.
Wiesz co do cabrio i jazdy , że trzeszczy i telepie. Mi to nie przeszkadza , bo w każdym swoim aucie mam twardy zawias :mrgreen:
nie nie, cabrio nie hehehehe
twardy zawias i telpanie w cabrio to cos innego w cabrio np deska pracuje inaczej a tapicerka drzwi inaczej i ciekawie to wyglada jak w czasie jazdy poruszaja sie w przeciwne strony
ja wlasnie cabrio jezdzilem na codzien, w pracy itp i dlatego mialem dosc, gdyby to bylo moje 2 auto napewno bym go nie sprzedawal tylko sobie w weekendy jezdzil bez dachu
twardy zawias i telpanie w cabrio to cos innego w cabrio np deska pracuje inaczej a tapicerka drzwi inaczej i ciekawie to wyglada jak w czasie jazdy poruszaja sie w przeciwne strony
ja wlasnie cabrio jezdzilem na codzien, w pracy itp i dlatego mialem dosc, gdyby to bylo moje 2 auto napewno bym go nie sprzedawal tylko sobie w weekendy jezdzil bez dachu