audi cabrio 1.9 tdi 110KM + bonus
masz racje 1.5 bara to nie dużo szczególnei w dieslu ja przy takim doładowaniu mam sporo wiecej jak 200 przy 0,7 jest 220
co do TT 225 ps to nei audi to wybryk inżynierów
ani to ładne ani dobrze jeżdżące skoczek jak mało który brak miejsca z przodu i z tyłu już u mnie jest więcej miejsca
ja tam za BMW 328 się w ogóle nie ogladam
oglądam się za 740 i 750 takie mogę łoić do innych nie podchodze , no chyba że jakiś 330/530 lub 740D
rób szybko furmankę i leć na dupohamownię
co do TT 225 ps to nei audi to wybryk inżynierów
ani to ładne ani dobrze jeżdżące skoczek jak mało który brak miejsca z przodu i z tyłu już u mnie jest więcej miejsca
ja tam za BMW 328 się w ogóle nie ogladam
oglądam się za 740 i 750 takie mogę łoić do innych nie podchodze , no chyba że jakiś 330/530 lub 740D
rób szybko furmankę i leć na dupohamownię
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
źle mnie zrozumiałeś ! :mrgreen: wiadomo, że na hamowni dostaniesz wykresik, ale chodzi mi o to, żeby się nie chwalił bez wykreu że ma te 250km, bo w rzeczywistości na wykresie wypluło mu 195km ! <ok> więc jak pokaże wykresik to nie będzie żadnych wątpliwości, więc DRED się nie denerwuj !DRED pisze:no chyba po to jedzie na hamownie , by był wykres :evil:
thx
Dred najbardziej w tym TT rozwalil mnie rysunek ktory jest zamieszczony na klapie bagaznika, widoczny po jej otwarciu. Sa tam narysowani pasazerowie siedzacy z przodu na czarno i ci siedzacy z tyl ale oni maja zaznaczone glowy na czerwono. Chodzi o to zeby uwazac zamykajac klape bagaznika bo mozna im cos zrobic hehehe
Dred najbardziej w tym TT rozwalil mnie rysunek ktory jest zamieszczony na klapie bagaznika, widoczny po jej otwarciu. Sa tam narysowani pasazerowie siedzacy z przodu na czarno i ci siedzacy z tyl ale oni maja zaznaczone glowy na czerwono. Chodzi o to zeby uwazac zamykajac klape bagaznika bo mozna im cos zrobic hehehe