DRED pisze:ładnie , ale jak zwykle mam kilka uwag <ok>
drażni mnie przód auta mianowicie kierunki i halogeny kolorystycznie pasuje to do siebie jak pięść do oka

bok i tył auta: z przodu ładnie na czerwono a z tyłu i boku czerwono czarno

tył auta: fele zajebiaszcze ale przez nie to możesz sobie geometrię robić bo tylne tarcze to takie pipidówki
to tyle ode mnie
duży plus za zrezanie lusterek ( NARESZCIE

)
oj Dred,Dred,nie wszystko naraz.czasami jeszcze musze pojsc do pracy,aby zarobic na Ognistego :mrgreen: .Zderzak jest w zakladzie,wiec moze jutro bede mial czas go trysnac i zrobic polerke,coby na VW Manie pojechac jak czlowiek.Osobiscie spody zderzakow zrobilbym na czarno,ale Ufo mi dopsko truje,i beda cale w kolorze.Co do progow,to czas pokaze.Tarcze beda zmienione,jezeli obecne alu beda na stale,ale musze sie jeszcze namyslic <urodziny> .Lusterka sa do bani,wygladaja ok,za to widocznosc kiepska,wiec chyba zaloze ori....jak sie namysle :mrgreen: .A tak w ogole to dziekuje wszystkim za komentarze.Pozdrowiska
p.s.
jakbym sie nie odzywal jakis czas,to sie nie martwcie.Bedzie to znaczylo,ze jestem w PL i swietnie sie bawie <ok> .Pojutrze wyjezdzam,wiec Dred,listwa nadciaga wielkimi krokami :mrgreen: .Do zobaczyska