[B4 ACE] Audi Coupe by Route 66
ładnie , ale jak zwykle mam kilka uwag <ok>
drażni mnie przód auta mianowicie kierunki i halogeny kolorystycznie pasuje to do siebie jak pięść do oka
bok i tył auta: z przodu ładnie na czerwono a z tyłu i boku czerwono czarno
tył auta: fele zajebiaszcze ale przez nie to możesz sobie geometrię robić bo tylne tarcze to takie pipidówki
to tyle ode mnie
duży plus za zrezanie lusterek ( NARESZCIE )
drażni mnie przód auta mianowicie kierunki i halogeny kolorystycznie pasuje to do siebie jak pięść do oka
tył auta: fele zajebiaszcze ale przez nie to możesz sobie geometrię robić bo tylne tarcze to takie pipidówki
to tyle ode mnie
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
- karolpinkii
- Forum Audi 80
oj Dred,Dred,nie wszystko naraz.czasami jeszcze musze pojsc do pracy,aby zarobic na Ognistego :mrgreen: .Zderzak jest w zakladzie,wiec moze jutro bede mial czas go trysnac i zrobic polerke,coby na VW Manie pojechac jak czlowiek.Osobiscie spody zderzakow zrobilbym na czarno,ale Ufo mi dopsko truje,i beda cale w kolorze.Co do progow,to czas pokaze.Tarcze beda zmienione,jezeli obecne alu beda na stale,ale musze sie jeszcze namyslic <urodziny> .Lusterka sa do bani,wygladaja ok,za to widocznosc kiepska,wiec chyba zaloze ori....jak sie namysle :mrgreen: .A tak w ogole to dziekuje wszystkim za komentarze.PozdrowiskaDRED pisze:ładnie , ale jak zwykle mam kilka uwag <ok>
to tyle ode mnie
p.s.
jakbym sie nie odzywal jakis czas,to sie nie martwcie.Bedzie to znaczylo,ze jestem w PL i swietnie sie bawie <ok> .Pojutrze wyjezdzam,wiec Dred,listwa nadciaga wielkimi krokami :mrgreen: .Do zobaczyska
dzieki Duo,podnosisz mnie na duchu,bo ten Dred ciagle sie czepia :mrgreen: .Sytuacja wyglada na chwile obecna tak-zderzaka nie bedzie przed wyjazdem,z przyczyn niezaleznych ode mnie-za cieplo jest i nie mialem zdrowia bawic sie w lakiernictwo .Z ostatnich apdejtow-listwy wewnetrzne z Cabrio 99 siedza juz,ale calkiem zapomnialem o nich wspomniec,nie mowiac juz o fotexach-zreszta znacie mnie z tej strony .Niestety zegarow nie udalo mi sie zrezac,bo nie mam czasu-jutro wyjezdzam,a jeszcze milion rzeczy do zrobienia...nawet nie wiem,gdzie sa dokumenty auta...sami widzicie,jakie kocborowo.Jak wroce z PL,to po wyleczeniu watroby napewno zrobie fotexy i jakies rezanko :mrgreen: .Pozdrowiska kurde allduo pisze:Maciek i Michał .. dobry tandem w tej UK aż szkoda, że są na wygnaniu .. ale już niedługo :mrgreen: Maciek, auto z dnia na dzień coraz ładniejsze
p.s.
ale odkurzylem dzisiaj auto :mrgreen: ...jeszcze liscie i trawe z Kronach wyciagalem :shock: :oops:
-
- Forum Audi 80
[ Dodano: 2008-07-25, 10:36 ]
to musiało się tam trochę dziać :roll: :lol:Route 66 pisze:dzieki Duo,podnosisz mnie na duchu,bo ten Dred ciagle sie czepia :mrgreen: .Sytuacja wyglada na chwile obecna tak-zderzaka nie bedzie przed wyjazdem,z przyczyn niezaleznych ode mnie-za cieplo jest i nie mialem zdrowia bawic sie w lakiernictwo .Z ostatnich apdejtow-listwy wewnetrzne z Cabrio 99 siedza juz,ale calkiem zapomnialem o nich wspomniec,nie mowiac juz o fotexach-zreszta znacie mnie z tej strony .Niestety zegarow nie udalo mi sie zrezac,bo nie mam czasu-jutro wyjezdzam,a jeszcze milion rzeczy do zrobienia...nawet nie wiem,gdzie sa dokumenty auta...sami widzicie,jakie kocborowo.Jak wroce z PL,to po wyleczeniu watroby napewno zrobie fotexy i jakies rezanko :mrgreen: .Pozdrowiska kurde allduo pisze:Maciek i Michał .. dobry tandem w tej UK aż szkoda, że są na wygnaniu .. ale już niedługo :mrgreen: Maciek, auto z dnia na dzień coraz ładniejsze
p.s.
ale odkurzylem dzisiaj auto :mrgreen: ...jeszcze liscie i trawe z Kronach wyciagalem :shock: :oops: