[80 B3 1.8] Audiczka by kaczaza5 - Odjechała...
Od zawsze irytowała mnie naklejka na szybie blaupunkt code...
Postanowiłem coś na to zaradzić :mrgreen:
Oraz całość
Wiem wiem mogło być lepiej, ale wyszło jak wyszło :roll:
Pod nowy gramofon podpięty jest "wysokiej klasy" fabryczny zestaw montowany w podszybiu, oraz w bagażniku piecyk sony x-plod i do tego 25cm alphard w skrzynce zamkniętej, który potrafi zatrząść budą i wymasować plecki :mrgreen:
Przy okazji tego rezanka pare rzeczy zostało przepranych i odświeżonych
Poza tym z nowości to tyle że "troszkę" (czyt. o 180 stopni) zmieniła mi się sytuacja życiowo-rodzinno-materialna i Niunia idzie na handel - nie chcem ale muszem :cry:
Postanowiłem coś na to zaradzić :mrgreen:
Oraz całość
Wiem wiem mogło być lepiej, ale wyszło jak wyszło :roll:
Pod nowy gramofon podpięty jest "wysokiej klasy" fabryczny zestaw montowany w podszybiu, oraz w bagażniku piecyk sony x-plod i do tego 25cm alphard w skrzynce zamkniętej, który potrafi zatrząść budą i wymasować plecki :mrgreen:
Przy okazji tego rezanka pare rzeczy zostało przepranych i odświeżonych
Poza tym z nowości to tyle że "troszkę" (czyt. o 180 stopni) zmieniła mi się sytuacja życiowo-rodzinno-materialna i Niunia idzie na handel - nie chcem ale muszem :cry:
gornik, zdziwił byś się ale nic nie trzeszczy, ani nie skrzypi :mrgreen:
Radio 1din mogłem zmienić na inne, ale po co Wolałem sobie wrzucić coś takiego...
Przez 2 lata jak jeżdżę tym autkiem jest to 5 radio i z żadnego nie byłem jeszcze tak zadowolony, bo gra na prawdę czysto... Jak nie wierzysz spytaj kogoś kto miał, lub ma coś takiego zamontowane...
Przerost formy na treścią? Może tak, ale co z tego <lol>
Radio 1din mogłem zmienić na inne, ale po co Wolałem sobie wrzucić coś takiego...
Przez 2 lata jak jeżdżę tym autkiem jest to 5 radio i z żadnego nie byłem jeszcze tak zadowolony, bo gra na prawdę czysto... Jak nie wierzysz spytaj kogoś kto miał, lub ma coś takiego zamontowane...
Przerost formy na treścią? Może tak, ale co z tego <lol>
Kacza dobrze, gra dopiero Bang&Olsen, czyli zestaw z najnowszej Audi A4 B7, z takim symphony miałem do czynienie parę lat temu jak ojciec miał auto z takim radiem, bez rewelacji. Lepiej było już z Navigation Plus.
Podtrzymuję moje zdanie, sam bym tego lepiej pewnie nie zrobił, ale bym się nie podjął tego bo teraz to wygląda odrażająco.
Pozdrawiam.
Podtrzymuję moje zdanie, sam bym tego lepiej pewnie nie zrobił, ale bym się nie podjął tego bo teraz to wygląda odrażająco.
Pozdrawiam.
- mike081988
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: