[80 B3 1.8] Audiczka by kaczaza5 - Odjechała...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A propos gazu jeszcze: mój kumpel ma Golfa MK2 1,8 na monowtrysku i miał założone LPG, jednak jakieś pół roku temu zdecydował to wywalić, bo auto stale mu zamulało. Po wywaleniu gazu wszystkie problemy znikły jak ręką odjął, a auto spala mu 6-7 ltr benzyny na 100km, tak więc myśle, że i u Ciebie byłoby podobnie tak więc nienajgorzej
A jak i to jest za dużo to polecam zrobić swap na SBka <ok>
Satysfakcja gwarantowana <ok>
A jak i to jest za dużo to polecam zrobić swap na SBka <ok>
Satysfakcja gwarantowana <ok>
Czołem wszystkim i dzięki wielkie za pozytywne komentarze :mrgreen:
Aluski jakiś czas temu odebrałem od lakiernika, przyszły nowe oponki wszystko to mój znajomy wulkanizator sklecił w jedną zgrabną całość i w ten oto sposób niunia toczy fele ( a raczej felusie bo to 14 tylko <lol> )
Odnowione alu i nowe oponki (4szt. Dayton D210 185/60 R14)
A tu w komplecie na autku :mrgreen:
Ale żeby nie było za słodko to wczoraj wieczorem jakaś dziołcha wjechała mi volvem w przód <palma>
Pojechałem sobie z narzeczoną nad wodę, poszedłem do baru wracam a tu zbiegowisko koło niuńki. Myślę sobie ładnie umyta to i się ludziom podoba <lol>. Ale zbiegowisko było z innego powodu Jakaś panna cofała i przychaczyła
Było już ciemno to za dużo nie widziałem sprawdziłem tylko czy kierunku mi nie zbiła...
Zaczęła mi prawie płakać, że przeprasza i że nie chciała itd. odpuściłem sobie dzwonienie po policje...
Dzisiaj przyjrzałem się temu dokładniej to wychodzi na to, że w zderzak mi wjechała bo poddała się listewka pod reflektorowa i błotnik tak jakby wciśnięty jest ale kierunek cały...
I tu moje pytanie zderzak jest mocowany do błotnika? Bo jeżeli tak to wszystko jasne wystarczy zdjąć zderzak wyjąć kierunek złapać ręką za błotnik i naciągnąć :mrgreen:
Ojciec tak przy skodzie robił i pomogło...
Aluski jakiś czas temu odebrałem od lakiernika, przyszły nowe oponki wszystko to mój znajomy wulkanizator sklecił w jedną zgrabną całość i w ten oto sposób niunia toczy fele ( a raczej felusie bo to 14 tylko <lol> )
Odnowione alu i nowe oponki (4szt. Dayton D210 185/60 R14)
A tu w komplecie na autku :mrgreen:
Ale żeby nie było za słodko to wczoraj wieczorem jakaś dziołcha wjechała mi volvem w przód <palma>
Pojechałem sobie z narzeczoną nad wodę, poszedłem do baru wracam a tu zbiegowisko koło niuńki. Myślę sobie ładnie umyta to i się ludziom podoba <lol>. Ale zbiegowisko było z innego powodu Jakaś panna cofała i przychaczyła
Było już ciemno to za dużo nie widziałem sprawdziłem tylko czy kierunku mi nie zbiła...
Zaczęła mi prawie płakać, że przeprasza i że nie chciała itd. odpuściłem sobie dzwonienie po policje...
Dzisiaj przyjrzałem się temu dokładniej to wychodzi na to, że w zderzak mi wjechała bo poddała się listewka pod reflektorowa i błotnik tak jakby wciśnięty jest ale kierunek cały...
I tu moje pytanie zderzak jest mocowany do błotnika? Bo jeżeli tak to wszystko jasne wystarczy zdjąć zderzak wyjąć kierunek złapać ręką za błotnik i naciągnąć :mrgreen:
Ojciec tak przy skodzie robił i pomogło...
Re: [80 B3 1.8] Audiczka by kaczaza5 ...alu :) i szkody :( s
Niestety nie podobało się bo szkoda że są szkodykaczaza5 pisze:Mam nadzieję, że się podobało i do zobaczenia w następnym odcinku <lol>
-
- Forum Audi 80
Hmm. Zderzak raczej nie jest mocowany do błotnika Jak wyciągniesz kratki te małe i popatrzysz od spodu to będziesz widział po jednej śrubie z każdej stronie (na klucz 13 lub 14), chyba że masz przykręcony też małymi wkrętami końcówki zderzaka do błotników przy nadkolach.
A co do alu to ładnie auto na nich wygląda, ale nie wiem czy ładniej by nie było na białych jak były po piaskowaniu. pozdro i mam nadzieje że błotnik naciągniesz.
[ Dodano: 2009-04-27, 22:42 ]
A co do alu to ładnie auto na nich wygląda, ale nie wiem czy ładniej by nie było na białych jak były po piaskowaniu. pozdro i mam nadzieje że błotnik naciągniesz.
[ Dodano: 2009-04-27, 22:42 ]
a rzuciła choć jaką kase? bo rozumie że inaczej szkody nie mogła odrobić bo z narzeczoną byłeś <lol>MIODEK pisze: P.S a ta Dziewuszka chociaż ładna była ? 8-) :mrgreen:
dardaw2, gleby nie było i nie będzie :cry: powód jest prosty nie wyjadę z garażu, ani do niego nie wjadę Kierunki z czasem wpadną, jak upoluję :mrgreen:
ysiul, no co zrobisz jak nic nie zrobisz
MIODEK, jak wyżej a dziewuszka taka sobie i dziciata...
marcinelk13, jak w piosence "...don diego diego don jeszcze nie mam na chrom, na razie zwykłe alu wiozę się na nim bez żalu..."
spiczi, człowiek nie jest taki jeszcze dziołszka trafi na takiego co z niej kasę zciągnie Żal mi się jej zrobiło jak zaczęła płakać i odpuściłem temat, Niuni też oczywiście szkoda
wujo1, wiem że mogło być gorzej cieszę się że tylko tak się skończyło...
Po 10 Niunia trochę postoi bo zdejmuje głowice to przy okazji zrzuce zdeś i zobaczę co da się zrobić :roll:
ysiul, no co zrobisz jak nic nie zrobisz
MIODEK, jak wyżej a dziewuszka taka sobie i dziciata...
marcinelk13, jak w piosence "...don diego diego don jeszcze nie mam na chrom, na razie zwykłe alu wiozę się na nim bez żalu..."
spiczi, człowiek nie jest taki jeszcze dziołszka trafi na takiego co z niej kasę zciągnie Żal mi się jej zrobiło jak zaczęła płakać i odpuściłem temat, Niuni też oczywiście szkoda
wujo1, wiem że mogło być gorzej cieszę się że tylko tak się skończyło...
Po 10 Niunia trochę postoi bo zdejmuje głowice to przy okazji zrzuce zdeś i zobaczę co da się zrobić :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Paweł ja nie chcę z niej robić B4 :mrgreen: Po prostu wiem jak wyglądają czerwone kierunki na czarnej budzie, bo miałem kiedyś zafoliowane na czerwono, z resztą sam powiedz czy nie wyglądało to lepiej :?:pawelrybak15 pisze:P.S. Daj sobie spokój z kierunkami od Avanta, po co na siłę z B3 robić B4 :roll:
A poza tym kierunki jeżeli będą to kiedyś i nie wiem kiedy, bo teraz to silnik daje o sobie znać