B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
he he a ja mam quattro i mogę nawet po polach jeździć :mrgreen:
hehe a tak na poważnie.. drogi jak wiemy są jakie są ale czekajmy spokojnie na euro 2012 - będą piękne drogi i stadiony hahahahahahhaah
silniczek póki co zostaje - taka decyzja została podjęta.. moja duszyczka chce mnie nauczyć dobrze jeździć quattrówką a na wiosnę pomyśli się o S-ce .. amen
hehe a tak na poważnie.. drogi jak wiemy są jakie są ale czekajmy spokojnie na euro 2012 - będą piękne drogi i stadiony hahahahahahhaah
silniczek póki co zostaje - taka decyzja została podjęta.. moja duszyczka chce mnie nauczyć dobrze jeździć quattrówką a na wiosnę pomyśli się o S-ce .. amen
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Glenio .. przykro mi bardzo z powodu tego co napisałeś .. Myślałam, że to forum jest po to by pomóc a nie tylko się chwalić.. Że tu właśnie można o coś zapytać, poradzić się.. Wybacz, ale ekspertem nie jestem w tej sprawie, dlatego chciałam zapytac tych, którzy mają doświadczenie i wiedza jakie są zalety i wady takiej decyzji.. Jak czytałeś te 4 strony po których Ci się niedobrze zrobiło to widziałeś opinie kolegów - jedni mówili fajny pomysł i powodzenia, jedni zostaw w oryginale jeszcze inni rób ale miej na uwadze, ze będzie trudno a później będzie bardziej awaryjne.. Czy to jest Twoim zdaniem dyskusja bez sensu? :roll: Bogiem nie jestem - nie wiem wszystkiego.. Chciałam spróbować z takim projektem, jednak jak poczytałam wypowiedzi innych to stwierdziłam, że chyba jednak B3 zostawić w ori a kupić S-kę..
Eh.. naprawde mi przykro ...
Eh.. naprawde mi przykro ...
to weź sobie ondansetron.Glenio pisze:..oj jak to czytam to sorki ale rzygac mi się chce..
EwelinaCzarna, nie przejmuj się taką krytyką.
Fajnie że podzieliłaś się z Klubowiczami swoimi planami, bo właśnie po to jest forum :!:
Ostatnio zmieniony 21 paź 2008, 20:19 przez noorbi, łącznie zmieniany 1 raz.
..no przpraszam bardzo w takim razie, jeżeli forum nie służy do wyrażania opinii to ja się wypisuję :-| ..nie sztuką jest tylko posłodzić..moje zdanie jest takie a nie inne i dlatego tak napisałem, nie odbieraj tego jakoś "osobiście"to było odnośnie całego tematu, jest jeszcze wiele takich tematów..
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Glenio mnie się nie zrobiło przykro dlatego, że mi, jak to ująłeś, 'nie posłodziłeś' tylko dlatego, że chyba nie do końca wiesz do czego jest to forum.. Albo ja nie wiem.. Jak dla mnie jest do chwalenia się ale i do pomocy takim klubowiczom jak ja, którzy chcą coś zrobić ze swoją 80-tką ale nie wiedzą czy wyjdzie i czy bedzie dobrze.. :roll:
noorbi przywróciłeś mi wiare w to wszystko - dzięki <ok>
Bastek moja mama podobno do dnia moich urodzin czuła, że będę chłopakiem a jak się urodziłam to każdy był w szoku, ze małe czarne to dziewuszka :mrgreen:
Wiec moze .. heheheh :mrgreen:
Pozdrawiam
I sorry za O.T.
noorbi przywróciłeś mi wiare w to wszystko - dzięki <ok>
Bastek moja mama podobno do dnia moich urodzin czuła, że będę chłopakiem a jak się urodziłam to każdy był w szoku, ze małe czarne to dziewuszka :mrgreen:
Wiec moze .. heheheh :mrgreen:
Pozdrawiam
I sorry za O.T.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Kilka fot niuni w górach..
Zapraszam do obejrzenia na stronę 1 :mrgreen:
Zapraszam do obejrzenia na stronę 1 :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 13:45 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80