Ja też nie robiłem ale z tego co czytałem to jest problem z przekładką R5 do R4, poza tym hamulce, zawiecha, sterowanie itd itp.
Ja bym jednak pozostawił oryginała.

no właśnie..o to chodzi, że nie sztuką jest kupić eskę, sztuką jest zrobić coś wedle swojego planu..cygan pisze:nie sztuka kupić gotowe...8S3 pisze:... kupić S-kę, która wszystko ma przystosowane do tej mocy.
Skoro chlopak Eweliny jest mechanikiem to myśle ze rzeczy mechaniczne sami zrobią, a do GTO wybrałbym się na strojenie bo to co pisze B4ME to prawda zna sie na strojeniu i zeswapowal np 1.8T do golfa 1 ktory naprawde ZAPIER***A.B4ME pisze:Na innym forum gdzie przedstawione jest auto mojego taty jest adres do gościa który zajmuje się min. SWAP'em
TO jest namiar
GTO -Krzysiek Czechowice-Dziedzice
tel: 605-443-665
PS. Z tego co ludzi piszą to jest to niezły magik
Ale ten Corek jego ?? Napisalem o Golfie bo to kiedys bylo auto jego i brata, i zrobili ten projekt od a do z... Teraz jest juz kogostam, i golf ostatnio zajal 1 miejsce na zawodach na 1/4.FranoF1 pisze:To mało o nim wiesz, ostatnio stroił Corka VRT, moc 477pslabek pisze:GTO wybrałbym się na strojenie bo to co pisze B4ME to prawda zna sie na strojeniu i zeswapowal np 1.8T do golfa 1 ktory naprawde ZAPIER***A.![]()
sorrki za spam.