B3 1.8S quattro Comfort Edition - SPRZEDANA ....
Hmmm. To ja pochwale i troche skrytykuje.
Pochwale za wyposażenie, napęd, ładny środeczek, wygląd zewnetrzny a na koniec pochwale piekną posiadaczke audi za fascynacje marką <mikolaj>
ale żebyś nie spoczywała na laurach to powiem, że musisz jeszcze zdobyć kratke w zderzak, i usunął bym tą niemiecką naklejke z szyby przedniej. pozdrawiam.
Pochwale za wyposażenie, napęd, ładny środeczek, wygląd zewnetrzny a na koniec pochwale piekną posiadaczke audi za fascynacje marką <mikolaj>
ale żebyś nie spoczywała na laurach to powiem, że musisz jeszcze zdobyć kratke w zderzak, i usunął bym tą niemiecką naklejke z szyby przedniej. pozdrawiam.
dobra zwróce ci honor co do tapicerki <ok> jest bardzo fajna :mrgreen:
pierwsze co mi strzeliło jak ją zobaczyłem to te kwadraciki jak u wujcia w oplu
ale ze miałem okazje pojezdzic A6 z tym wzorem tapicerki to ogółem mi sie spodobała
ale i tak wole swoje :lol: hmm alusy mogą być, radio tez. Fajne auto tylko śmigać 8-)
pierwsze co mi strzeliło jak ją zobaczyłem to te kwadraciki jak u wujcia w oplu
ale ze miałem okazje pojezdzic A6 z tym wzorem tapicerki to ogółem mi sie spodobała
ale i tak wole swoje :lol: hmm alusy mogą być, radio tez. Fajne auto tylko śmigać 8-)
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Fubi mówiłam Ci, że to auto potrafi robić cuda :mrgreen:Fubi pisze:No czarna spoko furka jazda bokiem była niezła
Kolor zielony.. Chciałam bardzo czerwień, no ale niestety chcieć a móc.. :roll:noorbi pisze:Fajne radyjko, jaki kolorek podświetlenia ?
mówisz - masz .. z dedykacją dla Ciebie równieżAUDI_A6 pisze:Też chce dedykacje :mrgreen:
wiem.. powoli wszystko bedzie zrobionespiczi pisze:musisz jeszcze zdobyć kratke w zderzak
mówisz o tej żółtej? :roll: Jakbyś zobaczył ile ona miala naklejek jak ją kupiliśmy .. Normalnie od góry do dołu.. :evil: Sama nie wiem tak właściwie, czemu tą zostawiłam..spiczi pisze:i usunął bym tą niemiecką naklejke z szyby przedniej. pozdrawiam.
he he he :mrgreen: jak zginie to będę wiedziała gdzie szukać 8-)AdamE pisze:no ringi wyglądają ekstra ale radyjko to Ci chyba w nocy ukradne
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
OGr dziekuję kolego za takiego posta z samego rana Od razu dzionek będzie piękniejszy mimo braku słonka nad Lublinem ..OGr pisze:EwelinaCzarna, gdzie takie kobiety żyją jak Ty ?? Całe swoje życie szukałem kobietki która będzie współtworzyła moje zainteresowania Chyba urodziłem się ciut za wcześnie i niestety nie w Lublinie
Pozdrowionka dla klubowiczki pełną piersią
Pozdrawiam
A skoro poruszyłeś ten temat..
Chcialabym poradzić się kolegów i koleżanek oczywiście co sądzicie o tym, by do quattróweczki założyć progi i zderzaki od comeptition? A następnie włożyć serduszko 2.2 turbo od pierwszego S6 .. Tam jak dobrze pamiętam jakieś 230 kucyków jest i by można zrobić to na 290-300 kucyków..
Albo skromniej 2.3 20V i 170 KM ..
Co o tym myślicie?