To naprawdę była mega okazja jak za ten stan felgi Swoją drogą pojawiły się kolejne ale już w gorszym stanie i niestety wyższej cenie...co nie zmienia faktu że negocjacje trwają
Fajnie że koła tak szybko do Ciebie dotarły <ok> Fakt faktem cena była mega okazją biorąc pod uwagę stan. Polerka rantów i na cabie będzie lux 8-) A co do tych 8J.... Może by tak 8J mieć na lato a 7J na zimę :lol: brać te koła bo jeszcze mi głupi pomysł wpadnie do głowy i rano ich nie będzie Nie no żart, żona by mnie oskubała jakbym trzeci raz kupił identyczne felgi jak mam na aucie
Kiedy zmieniasz zawias i koło? Zdążymy nakręcić film na niskim BBSie? Kumplowi dzisiaj podesłałem fotki naszych wrocławskich Cabrio i kazałem planować.
[ Dodano: 2015-04-30, 21:45 ]
Wrzuciłem zawias AP 40/30 i jest można normalnie pojeździć po mieście.
Ostatnio przestał otwierać się dach, przypomniało mi się , że ostanią rzeczą było otwieranie i zamykanie klapy no i się okazało , że tam jest jakaś przerwa w łączności więc jak szyby będą wam szły w dół i cisza dach nie ruszy to zacznijcie od wiązki po prawej stronie klapy bagażnika.
cieszę się, że się podoba fajnie gdzieś na zlocie by się było zaprezentować, co do hondy super wóz, ale nie mam już czasu na zabawę nią wolę Audice ( uspokaja mnie pełny relax ) z Hondą każdy się chce ścigać oby się sprzedała
[ Dodano: 2015-05-27, 21:01 ]
ostatnio szwankowała mi wiązka w prawej części klapy coś dach nie chciał się schować ;-( poruszając kablami w wiązce po prawej stronie zaczeło działać więc gdzieś od otwierania i zamykania poszło, nowa wiązka w ASO=800pln , ale znalazłem piekny zamiennik na ebay.de P_O_L_E_C_A_M [/img]
A to ciekawostka z ta wiązką, bo już też robiłem przymiarki do zlecenia tego jakiemuś elektrykowi. Powiedz tylko czy ona w całości jest do podłączenia na kostkach czy trzeba coś lutować?
W tym roku wybrałem się na wakacje cabrioletem 2500km w dwie strony, super podróż okolice Trogiru Chorwacja auto bez przygód dowiozło mnie i żonkę, do chorwacji prawie cała trasa z dachem nad głową, padało , ale z powrotem to już cała trasa bez dachu 8-)
Zawieszenie założone seryjne no i bolero po renowacji.
Tak długo się tu nic nie działo, już myślałem że zrezygnowałeś z bolero a tu proszę klasa sama w sobie aż miło popatrzeć na taki egzemplarz <ok> Jakie opony założyłeś ostatecznie? 8-) 215/45?