[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
-
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
kurcze szybko działasz, niedawno gadalismy na GG o tym pomysle a tu juz prawie gotowe no i bardzo dobrze to wygląda (jak mówi mój następca-3,5 roku- "fajera" czytaj bajera). Ostatnio pod "sas" w Białej Podl. widziałem Twoje cacko ale nie miałem czasu dokładnie obejrzeć bo nędzna pogoda i familia się piekliła (od razu bizenon w oko wpada) i dla pewności luknąłem z tyłu klubowa wlepa widniała jak się patrzy - Pozdrawiam i powodzenia w super modach
Zrobię jak skończę ale narazie choroba nie pozwala rezać w garażuAfdi87 pisze:jakbys mogl to zrob zdjecie calego kokpitu jak to wszystko sie prezentuje razem
Będzie zmiana na competition ale teraz tez na live nie jest źle <ok>audifun pisze:piekne wnetrze:) tylko ten znaczek S-line niezbytr pasi;)
Oczywiście że będą działać tylko muszę to dokończyć ale jak pisałem choroba nie pozwala rezaćwujo1 pisze:a te mini krateczki to tylko dla poprawienia wystroju czy będą działać
Dzięki kolego ja czekam aż ty narescie się pochwalisz co zrezałeś bo to będzie dopiero "FAJERA" <ok>maniekmac pisze:kurcze szybko działasz, niedawno gadalismy na GG o tym pomysle a tu juz prawie gotowe no i bardzo dobrze to wygląda (jak mówi mój następca-3,5 roku- "fajera" czytaj bajera). Ostatnio pod "sas" w Białej Podl. widziałem Twoje cacko ale nie miałem czasu dokładnie obejrzeć bo nędzna pogoda i familia się piekliła (od razu bizenon w oko wpada) i dla pewności luknąłem z tyłu klubowa wlepa widniała jak się patrzy - Pozdrawiam i powodzenia w super modach
Tobie to nie dogodzić :mrgreen: ale jak już będziesz miał swoje autko to zobaczysz jak takie zmiany cieszą a nie tylko wydane pieniądze na olej filtry rozrząd paliwo itpgrinch pisze:Jednak mi to jakoś nie podchodzi, wsadziłeś coś na siłę i według mojego uznania zrobił się trochę bałagan w tej konsoli, niby wszystko i niby nic :roll:
Dzięki wielkie następne zmiany po nowym roku jak lakier wyschnie <ok>topor pisze:szcena opada kolego;)
-
- Audi 80 Klub
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
Koszty poszły na PWquattro pisze:no gratki kolego , piękna robota , ładnie spasowane napisz na PW jaki koszt takiej zabawki chodzi o nawigacje i czy wszystko działa ??? jescze raz gratki <ok> <ok>
A działać to ona działa tylko jeszcze nie podłączyłem sygnału gala bo obecnie chory jestem i za zimno żeby rezac w garażu A bez gali to teraz działa wszystko ok tylko że odswierza trasę co około minute ale juz nie długo to zrobię <ok>
Już nie długo kolego <mikołaj> tylko lakier niech zaschnie to się pochwale <urodziny> <urodziny>Hołowczyc20 pisze:teraz tylko czekać kiedy będzie się coś działo na zewnątrz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <urodziny> <urodziny>