[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dżejkob, sam nie wiem <ok> 11cm jest od zderzaka do ziemi. Przód weitec, tył K.A.W
durch, dzięki :roll: No podobno u nas przymykają lekko oko. W tym tygodniu będę się dowiadywał ile mnie wyniesie naciągniecie nadkoli, bo sam się nie podejmę... nie umiem takich magiów robić.
Fajne uczucie, kiedy się kulasz po mieście i ktoś się odwraca za 24-letnim samochodem... Pozdrawiam wszystkich którzy tego doświadczyli.
PS Nie chce ktoś kupić grilla FK? Albo się wymienić na ori 90 albo po prostu czy ktoś ma na sprzedaż ori grill od 90? Jeszcze jestem chętny na zespolaka od strony pasażera, ale w bardzo dobrym stanie - z zaczepami itd.
durch, dzięki :roll: No podobno u nas przymykają lekko oko. W tym tygodniu będę się dowiadywał ile mnie wyniesie naciągniecie nadkoli, bo sam się nie podejmę... nie umiem takich magiów robić.
Fajne uczucie, kiedy się kulasz po mieście i ktoś się odwraca za 24-letnim samochodem... Pozdrawiam wszystkich którzy tego doświadczyli.
PS Nie chce ktoś kupić grilla FK? Albo się wymienić na ori 90 albo po prostu czy ktoś ma na sprzedaż ori grill od 90? Jeszcze jestem chętny na zespolaka od strony pasażera, ale w bardzo dobrym stanie - z zaczepami itd.
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
irekkstan, dziękuję również dystanse 18mm czekają na montaż :roll: bo teraz to śmiesznie wygląda, wiem.
Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakie to jest motywujące do działania jak ktoś napisze parę miłych i zarazem krytycznych słów <ok>
PS Gdzie mam wkręcić w R5 czujniki od dodatkowych zegarów? Bo nie mam pojęcia :-|
Nawet sobie nie zdajesz sprawy jakie to jest motywujące do działania jak ktoś napisze parę miłych i zarazem krytycznych słów <ok>
PS Gdzie mam wkręcić w R5 czujniki od dodatkowych zegarów? Bo nie mam pojęcia :-|
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
za to nie dają_joker pisze:mandat z tego co widzę to za tablice za szybą można dostać
dokładnie, ale taniej wychodzi zostawić dowód w domu - za brak dokumentu 50 pln. Zabranie dowodu to 50-500pln + musowy przegląd 100 (160 z lpg) <ok>_joker pisze:za koła tylko dowód leci
Small3r, fajny kotek, szkoda tylko, że gorsza kopia mojego 8-)
Przegląd w takiej sytuacji nie kosztuje ani 100zł, ani 160zł - tylko 20zł. Diagnosta nie robi wtedy pełnego przeglądu, a jedynie sprawdza "usterkę" z powodu której został zatrzymany dowód. Więc nie gadajcie bzdur.spaykee pisze:za to nie dają_joker pisze:mandat z tego co widzę to za tablice za szybą można dostaćdokładnie, ale taniej wychodzi zostawić dowód w domu - za brak dokumentu 50 pln. Zabranie dowodu to 50-500pln + musowy przegląd 100 (160 z lpg) <ok>_joker pisze:za koła tylko dowód leci
Small3r, fajny kotek, szkoda tylko, że gorsza kopia mojego 8-)
Brak dowodu przy sobie również nie załatwia tak pięknie sprawy - gdyby tak łatwo było, to każdy jeżdżący rozpadającym się Fiatem mógłby akurat zapominać podczas kontroli dowodu.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nie gadam bzdur, <ok> mialem sporo usterek, placilem 100pln, bo diagnosta nie zauwazyl gazu pod maska, a ja nie kwapilem sie nim chwalic :lol:Kamuś pisze: Więc nie gadajcie bzdur.
oczywiście to skutkuje kompletnym trzepaniem grata, sprawdzenie vinów, żarówek i innych pierdół <ok>Kamuś pisze:Brak dowodu przy sobie również nie załatwia tak pięknie sprawy - gdyby tak łatwo było, to każdy jeżdżący rozpadającym się Fiatem mógłby akurat zapominać podczas kontroli dowodu.
Łoo tam delikatnie wystaje mi przez dwa sezony po 3 centy wystawały i nigdy dowodu nie straciłem a często mnie trzepali bo miałem Borbet T z zółtymi rotorami i rantami w polerce... podniecali się tym jak małe dzieci :mrgreen: dobrze głupa przypalisz i bedzie ok wystaw tył jeszcze po chociaż 5mm jak nie będzie przycierać i przód o 10mm - 15mm i będzie ładnie :mrgreen: w dobra stronę idziesz młody :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
możliwe. Ale dla mnie wygodniej jest zapłacić 50pln za brak dokumentu, niż min. 20pln + bieganina po urzędach, stacjach... <ok>Kamuś pisze:Oczywiście jeśli dowód zostanie zatrzymany za kilka "usterek" na raz, to wtedy za przegląd będziesz płacił owe 20zł za każdą "usterkę" oddzielnie, jednak nie więcej niż 100zł (160zł z gazem).
ostatnio mnie zatrzymali za brak blachy z przodu, dostalem pouczenie, bo mialem ja w bagazniku, powiedziala, że jeśli nie ma vblachy na zderzaku to musi być pod szybą - przednia pod przednią, tylna pod tylną. Mandatu za brak przyczepionej blachy bym nie przyjął, z tego względu, bo zawsze istnieje ryzyko, że odpadła chwilę wcześniej i nie było możliwości jej przykręcić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: <ok>duo pisze:za tablice za szybą raz
ale jak kto tam woli
nie wiem w czym, ale dzięki <mikolaj>Small3r pisze:spaykee, przecież wiem, że masz lepszegooo gruzzzza <ok> <ok>