[Audi 90 B3] Cult by Small3r - foto str. 38
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
GerB3, dzięki ziomek :roll: Hahah no widzisz, ja tak się troszkę zasmuciłem tym, no ale może będę częściej bywał.
pawelec_, no szukam szukam ori....
Dzisiaj podchodzę po obiedzie do auta i się załamałem, tak strasznie wiało, że całe auto zostało pokryte nalotem z powietrza... A wczoraj cały dzień poświęciłem na mycie i polerowanie...
Niedziela - dzień pański, ale nie wytrzymałem, umyłem i zaaplikowałem płynny wosk.
Pozdrawiam wszystkich. Good night
PS Czemu nikt nie powiedział, że tłumik od V6 nie podejdzie do B3?
pawelec_, no szukam szukam ori....
Dzisiaj podchodzę po obiedzie do auta i się załamałem, tak strasznie wiało, że całe auto zostało pokryte nalotem z powietrza... A wczoraj cały dzień poświęciłem na mycie i polerowanie...
Niedziela - dzień pański, ale nie wytrzymałem, umyłem i zaaplikowałem płynny wosk.
Pozdrawiam wszystkich. Good night
PS Czemu nikt nie powiedział, że tłumik od V6 nie podejdzie do B3?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Audi Sport, za dużo roboty, nie opłaca się. Szukam jakiegoś fajnego tłumika właśnie... Ten od V-ki jest na opył jakby ktoś chciał.
Mam prośbę, udzielcie pomocy w temacie:
https://audi80.pl/b3-90-r5-szybki-te ... t67228.htm
Mam prośbę, udzielcie pomocy w temacie:
https://audi80.pl/b3-90-r5-szybki-te ... t67228.htm
jak dzieci .. a co to policjana obchodzi kiedy Ci odpadła, przepisy są, że nie można i tyle w ogole, a jak sie zatrzymasz na zakazie bo Ci sie samochod zepsuje to co tez masz nie dostać mandatu bo się zepsuł i dlatego tam stoisz ? zakaz to zakaz a nakaz to nakaz i tyle, a to jak policja dany przepis egzekwuje to juz inna bajka. Tablica w swietle prawa nie moze byc za szybą też jest nawet dokłądnie określone co do tego ile cm nad ziemią dolna krawędż tablicy może być. Jak stracicie dowód kilka razy to się nauczycie przepisów raz dwa :mrgreen: nikomu nie każe przesttrzegąc przepisów, ale tez nie namawiam do ich łamania piszę poprostu co wiem i o tym sądzę osobiście.
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zrobione. Kolektor od NG, największa przepustnica jaka pasuje przepolerowana na lustro, pucha rozcięta w kilku miejscach, chwytak powietrza zrobiony na razie ze zwykłego kartonu.
Auto jedzie zupełnie inaczej, ciągnie w całym zakresie obrotów, niemiłosiernie katuje opony jeszcze na 2 biegu pali lacia. Dużo nie przejechałem, natomiast wydaje mi się, że zaczęło troszkę więcej palić, lecz jest to subiektywne odczucie. Dzisiaj przejadę około 60 km to powiem coś więcej. Pozdrawiam!
Auto jedzie zupełnie inaczej, ciągnie w całym zakresie obrotów, niemiłosiernie katuje opony jeszcze na 2 biegu pali lacia. Dużo nie przejechałem, natomiast wydaje mi się, że zaczęło troszkę więcej palić, lecz jest to subiektywne odczucie. Dzisiaj przejadę około 60 km to powiem coś więcej. Pozdrawiam!
i tu sie nie zgodze. nie ma napisane doslownie ze za szyba byc nie moze, jedynie ze w widocznym miejsu z przodu, nie wyzej jak 120 cm nad ziemia...duo pisze:Tablica w swietle prawa nie moze byc za szybą też jest nawet dokłądnie określone co do tego ile cm nad ziemią dolna krawędż tablicy może być.
cheers
dosłownie nie ma to prawda, ale dla większości policjantów za szybą to nie jest widoczne miesce ponieważ słońce może sie w niej odbijać i nie będzie widać numerów. Za tablicę też traciłem dowód, ostatni raz to panowie z kielc mi zawinęli za brak blachy na amerykańskim zderzaku na którym nie było i tak miejsca na tablicę :mrgreen:Maszu pisze:i tu sie nie zgodze. nie ma napisane doslownie ze za szyba byc nie moze, jedynie ze w widocznym miejsu z przodu, nie wyzej jak 120 cm nad ziemia...duo pisze:Tablica w swietle prawa nie moze byc za szybą też jest nawet dokłądnie określone co do tego ile cm nad ziemią dolna krawędż tablicy może być.
cheers
a tak w ogóle gdzie tutaj w tym aucie jest cult ? bo ja widzę tylko w temacie. Pomyliłes chyba z germanem ...