a tu takie cudeńko znalezione na necie
Fotka zrobiona przez anonimowego fotografa jak ktoś wie czyje to dzieło to proszę o info (moze ma wiecej moich fotek) Foto trafia na pierwsza strone.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2010, 12:34 przez KaZi_2005, łącznie zmieniany 1 raz.
drobny update
W końcu zebrałem się żeby podłączyć AC już nie piszczy na każdym kroku, tylko wywala piekny napis OK!
Progi dostały świeży czarny mat, bo tamten zrobił się szary i poobijany troche. ramka tablicy rejestracyjnej też dostała macik czarny, bo ten srebrny mnie irytował :mrgreen:
Podświetlanie zegarów już w pełni działa. SMD świeci bardzo fajnie, polecam te diody (tylko troche wymagają ingerencji bo to produkt chiński, a poza tym lux)
Progi odświeżałeś sam? Zwykłym lakierem w puszcze?
Usuwałeś jakoś poprzednią warstwę?
Niestety też muszę się za to wziąć, bo przy mam odpryski od kamieni spod kół.
Jak pryśniesz zwykłą farbą, nie tą co robi lekko "gumową" powłokę, to może być średnio ciekawie. Co do malowania, sam nie malowałem, ale matowanie, podkład, farba i malina. Kilka warstw zapodaj i pamietaj, ze farba schnie stosunkowo szybko, ale przy takich temperaturach jakie teraz są twardniała będzie spokojnie z 4-5 dni
dokładnie jak kolega wyżej napisał... jak masz progi w kolorze to pewnie bedziesz mial szybko odpryski... a ja mam pod spodem tez czarne wiec nie bedzie tak tego widac.