[Coupe B3 NG by KaZi_2005] Czerwone Coupe
a tu takie cudeńko znalezione na necie
Fotka zrobiona przez anonimowego fotografa jak ktoś wie czyje to dzieło to proszę o info (moze ma wiecej moich fotek) Foto trafia na pierwsza strone.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2010, 12:34 przez KaZi_2005, łącznie zmieniany 1 raz.
drobny update
W końcu zebrałem się żeby podłączyć AC już nie piszczy na każdym kroku, tylko wywala piekny napis OK!
Progi dostały świeży czarny mat, bo tamten zrobił się szary i poobijany troche. ramka tablicy rejestracyjnej też dostała macik czarny, bo ten srebrny mnie irytował :mrgreen:
Podświetlanie zegarów już w pełni działa. SMD świeci bardzo fajnie, polecam te diody (tylko troche wymagają ingerencji bo to produkt chiński, a poza tym lux)
W końcu zebrałem się żeby podłączyć AC już nie piszczy na każdym kroku, tylko wywala piekny napis OK!
Progi dostały świeży czarny mat, bo tamten zrobił się szary i poobijany troche. ramka tablicy rejestracyjnej też dostała macik czarny, bo ten srebrny mnie irytował :mrgreen:
Podświetlanie zegarów już w pełni działa. SMD świeci bardzo fajnie, polecam te diody (tylko troche wymagają ingerencji bo to produkt chiński, a poza tym lux)
Jak pryśniesz zwykłą farbą, nie tą co robi lekko "gumową" powłokę, to może być średnio ciekawie. Co do malowania, sam nie malowałem, ale matowanie, podkład, farba i malina. Kilka warstw zapodaj i pamietaj, ze farba schnie stosunkowo szybko, ale przy takich temperaturach jakie teraz są twardniała będzie spokojnie z 4-5 dni
Mały update. Zapomniałem wspomnieć o innych zmianach jak uaktualniałem temat, więc uzupełniam teraz
Nowe przełączniki zespolone ze sterowaniem BC. Kwadraciaki out!
Boczki z taszkami mojej produkcji i dekory pomalowane w czarny połysk. Póki co tylko na drzwiach, ale wszędzie takie będą.
Nowy tunelik środkowy bez kaseciaka. Jako że był z sedana musiałem wydziabać dziurę na zapalarkę
Nowe przełączniki zespolone ze sterowaniem BC. Kwadraciaki out!
Boczki z taszkami mojej produkcji i dekory pomalowane w czarny połysk. Póki co tylko na drzwiach, ale wszędzie takie będą.
Nowy tunelik środkowy bez kaseciaka. Jako że był z sedana musiałem wydziabać dziurę na zapalarkę