[B3 1.8 RU] FINISHED - Proszę o zakmnięcie tematu
- Daniello85
- Audi 80 Klub
seria ładna, do tego znalazłeś naprawdę zadbany egzemplarz, ładniej będzie wyglądał z nowymi kierunkami zarówno z przodu i z tyłu, a teraz uwagi:
-schowałbym gdzieś indziej wzmacniacz spod kierownicy, albo jakoś ładnie go zamaskował, tak żeby kabli nie było za bardzo widać
-założyłbym maskownice na te pioniery, zawsze trochę estetyczniej :mrgreen:
-i co to za kabel wystaje nad pedałem gazu? 8-)
poza tym wielkie gratulacje <ok>
-schowałbym gdzieś indziej wzmacniacz spod kierownicy, albo jakoś ładnie go zamaskował, tak żeby kabli nie było za bardzo widać
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hmm a więc tak :dubbler pisze:seria ładna, do tego znalazłeś naprawdę zadbany egzemplarz, ładniej będzie wyglądał z nowymi kierunkami zarówno z przodu i z tyłu, a teraz uwagi:
na głośnikach są maskownice czarniutkie :mrgreen: ale ja chciałem fotkę głośnika strzelić.
:lol:
a ten kabel to kurde się chyba wysunął :oops: juz schowany tam gdzie powinien być
[ Dodano: 2008-08-07, 19:38 ]
StaSiu pisze:Ładna sztuka. Co to uwag to zgadzam sie z poprzednikami I załóż ori mieszek na gałe z biegów bo ten to troche wiesniacko wyglada. Dbaj o nia bo jest o co :->
Spoko juz nawet czekam na przesyłkę z allegro na mieszek cały czarny
[ Dodano: 2008-08-07, 19:39 ]
powolutku się zrobi Daniello85 napewno w tym miesiącu kierunki białe oraz z avanta na tył a z blendą hmm troche droga jest i narazie kasy nie mam...ale się wykombinuje powoli :mrgreen:Daniello85 pisze:ładna serja warto by zmienic kierunki z przodu na białe i z tyłu na czerwone i pomyslec nad blendom na tył od A90
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Nie powiem, autko ładne i wygląda na zadbane.....
Pytałes o uwagi, więc oto moje...:
1). Piecyk do kufra, brzydko pod kierownicą wygląda i zajmuje bardzo przydatną półkę...
2). Maskownice na głośniki-koniecznie, bo wyglądają jak peiyvingi czy jakoś tak....
3). O kierunkach już było..
4). Dodatkowe zegary, nie jestem pewny czy pod ten silnik podejdą, ale raczej tak, a to dodaje uroku konsoli środkowej no i jest bardzo przydatne...
5). Jak już będą dodatkowe zegarki to zapodałbym ringi na główne i dodatkowe...
6). Jak mi coś przyjdzie do głowy to dopiszę... <ok>
Pytałes o uwagi, więc oto moje...:
1). Piecyk do kufra, brzydko pod kierownicą wygląda i zajmuje bardzo przydatną półkę...
2). Maskownice na głośniki-koniecznie, bo wyglądają jak peiyvingi czy jakoś tak....
3). O kierunkach już było..
4). Dodatkowe zegary, nie jestem pewny czy pod ten silnik podejdą, ale raczej tak, a to dodaje uroku konsoli środkowej no i jest bardzo przydatne...
5). Jak już będą dodatkowe zegarki to zapodałbym ringi na główne i dodatkowe...
6). Jak mi coś przyjdzie do głowy to dopiszę... <ok>