Ładuj ori BBS'y. Przecież chcesz ładować pakiet kamei więc idź w tym kierunku Zbłądziłeś bracie na gałce zmiany biegów ale się nawróciłeś wiec nie podążaj znów w innym kierunku KAMEI <ok>GerB3 pisze:Co myślicie o tych felgach ?
[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Tak jak mówiłem zabrałem się za renowację felg:
-największym problemem było wyjąć te imitacje śrubek, bo po kilkunastu latach były już mocno przytwierdzone do felgi
-usunąłem farbę jamikś odpowiednikiem Scansolu - na 14ki wystarczy spokojnie puszka 0,8kg.
-papiery ścierne 400,600 więcej nie bo dawałme podkład
-srebrna farba do felgo Motipa
Na razie zrobiłem jedną, trzeba wypolerować jeszcze znaczek i wkleić te śrubki:
Dodatkowo kupiłem blendę od Audi 90 tą całą czerwoną i dwa fotele przednie w jasnej tapicerce (niestety do prania) ale bez przetarć po bokach i z mocno trzymającymi oparciami. Kiedys dokupie do tego kanapę z tyłu.
-największym problemem było wyjąć te imitacje śrubek, bo po kilkunastu latach były już mocno przytwierdzone do felgi
-usunąłem farbę jamikś odpowiednikiem Scansolu - na 14ki wystarczy spokojnie puszka 0,8kg.
-papiery ścierne 400,600 więcej nie bo dawałme podkład
-srebrna farba do felgo Motipa
Na razie zrobiłem jedną, trzeba wypolerować jeszcze znaczek i wkleić te śrubki:
Dodatkowo kupiłem blendę od Audi 90 tą całą czerwoną i dwa fotele przednie w jasnej tapicerce (niestety do prania) ale bez przetarć po bokach i z mocno trzymającymi oparciami. Kiedys dokupie do tego kanapę z tyłu.
Audi Sport pisze:Piękny kolor aha i czy naprawdę nie brakuję Ci chociażby el. szyb ??
w zasadzie El.szyby to dla mnie żadna rewela nie wspominając już o momentach gdy przychodzą mrozy i wszystko szlag trafia,im mniej elektryki tym mniej mechaników:-)
Jedynie to klima by sie zdała bo na lato skóra da popalić.
Małe rezanko na jedno popołudnie, ale za to ze świetnym skutkiem - zmieniłem podświetlenie w desce, bo poprzednio miałem prawie połowę żarówek spalonych. Zwykłe żarówki z cokolikami, nie chciałem LED'ów, dodatkowo wymieniłem też te przy pokrętłach. Efekt świetny, aż sprzydało by się ori radio z podswietleniem przycisków jak Gamma czy Delta i zegary dodatkowe. Zostało jeszcze do zrobienia podświetlenie schowka, popielniczek i zapalniczki.
Kierunki na razie zostawię pomarańczowe
Z zakupów to doszły jeszcze żółte żarówki H4 (czekam aż kochana poczta przyniesie).
Postanowiłem się zabrać jeszcze za audio w aucie, na razie mam fabryczne radio i głośniki z przodu, ale już mi to nie wystarcza dlatego w pierwszym etapie dam nowe głośniki na przód. Wybrałem Magnata Car Fit 102:
http://www.magnat.de/index.php?id=2261
Po pierwszym odsłuchu na fabrycznych kablach i radiu nie ma porównania w stosunku do seryjnych głośników. Na tył muszę przeciągnąć kable i na 99% zagoszczą tam Hertz'e albo JBL. Nie zależy mi na jakimś super basie, chcę tylko żeby zagrało lepiej od serii.
Z zakupów to doszły jeszcze żółte żarówki H4 (czekam aż kochana poczta przyniesie).
Postanowiłem się zabrać jeszcze za audio w aucie, na razie mam fabryczne radio i głośniki z przodu, ale już mi to nie wystarcza dlatego w pierwszym etapie dam nowe głośniki na przód. Wybrałem Magnata Car Fit 102:
http://www.magnat.de/index.php?id=2261
Po pierwszym odsłuchu na fabrycznych kablach i radiu nie ma porównania w stosunku do seryjnych głośników. Na tył muszę przeciągnąć kable i na 99% zagoszczą tam Hertz'e albo JBL. Nie zależy mi na jakimś super basie, chcę tylko żeby zagrało lepiej od serii.