[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Wiem, zobaczymy jak długo polatam na nich, na razie pare razy policja mijana i się nie przyczepili.kacper85 pisze:nowego roku leci dowód
Zamontowałem głośniki na podszybie, grają bardzo fajnie ale wychodzą braki mocy seryjnego radia. Znalazłem radio z jakim kupiłem auto czyli Sony XR-5152 i w weekend montaż. To też jest kaseciak ale ma dwa duze plusy - 2X25W lub 4X15W oraz wyjście liniowe na wzmacniacz.
Pokusił bym się że może już nawet tej gleby by nie trzeba było. Teraz baloniastość opony psuje cały efekt. Autko ładnie wygląda oprócz tego dość klasycznie. Jeśli nie wymagasz ogromnej praktyczności od samochodu i stan dróg w twojej okolicy pozwala to może faktycznie na przyszłość rozważ glebe.duo pisze:jakby były rozmiar większe, rozmiar szersze, opona niższa i auto bliżej asfaltu byłoby elegancko
- maniek2312
- Forum Audi 80
Nie, zawieszenie jest seryjne, chociaż i tak wydaje mi się że za wysoko stoi, ale moze dlatego ze w poprzedniej 80ce miałem seryjne -20mm.keczy pisze:robiles cos przy zawieszeniu?
Fele na razie zostają z tą oponą ale zbieram kasę na zawias -40/40 ale sprężyny razem z amorami
Co do stylu auta to mają być właśnie takie późne lata 80'te, mam jeszcze parę pomysłów ale to wyjdzie już w trakcie realizacji <ok>