[B3 1Z] Moja czarnulka, to już koniec :( / 66
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
@GerB3
Z tyłu siedzi jeszcze blenda na rejestrację i klubowa wlepa, zdjęć jeszcze nie zrobiłem ale zrobię, jak samochód będzie gotów. Myślę nad zostawieniem z tyłu tylko samego napisu "turbo D".
Dwa kraniki z TDI mam w planach
@wujo1
Z braku czasu (studia) planuję dokończyć samochód w tą sobotę. Zrobię kilka zdjęć, głownie poglądowych, większa sesja będzie jak ogranię samochód w zadowalający mnie sposób
@pawelrybak15
Tak trzymać, praktycznie nie ma 90'tek z nielakierowanymi zderzakami (bo ori było w kolorze), a czasem szkoda nawet
BTW.
Cieszą mnie wszystkie słowa uznania, naprawdę doceniam to. Motywuje mnie to do dalszej pracy.
Z tyłu siedzi jeszcze blenda na rejestrację i klubowa wlepa, zdjęć jeszcze nie zrobiłem ale zrobię, jak samochód będzie gotów. Myślę nad zostawieniem z tyłu tylko samego napisu "turbo D".
Dwa kraniki z TDI mam w planach
@wujo1
Z braku czasu (studia) planuję dokończyć samochód w tą sobotę. Zrobię kilka zdjęć, głownie poglądowych, większa sesja będzie jak ogranię samochód w zadowalający mnie sposób
@pawelrybak15
Tak trzymać, praktycznie nie ma 90'tek z nielakierowanymi zderzakami (bo ori było w kolorze), a czasem szkoda nawet
BTW.
Cieszą mnie wszystkie słowa uznania, naprawdę doceniam to. Motywuje mnie to do dalszej pracy.
-
- Forum Audi 80
- trepek
- Forum Audi 80
Z tego co wiem, zostało wyprodukowanych niewiele ponad 1800 sztuk audi 90 z silnikiem 1.6 TD. W swoim życiu tylko raz widziałem taką ori 90'tkę. Jest tu na forum paru zapaleńców, którzy sami chcą przerobić swoje 80'tki na ten unikatowy model 90'tki :mrgreen:
I chyba tak zrobię, podmienię napis na tylniej klapie.
I chyba tak zrobię, podmienię napis na tylniej klapie.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
Wiesz, dla mnie 90'tka turbo D to jedna wielka zagadka.
Każda znana mi 90'tka charakteryzowała się tarczami z tyłu a z przodu tarczami wentylowanymi oraz silnikiem mocowanym do podłużnic a nie ławy.
Hmm... muszę poszukać na internecie jak to wszystko wyglądało.
Czy 90'tka w dieslu to był jedynie sam pakiet stylistyczny czy może to była pełnoprawna 90'tka ale z dieslem
Każda znana mi 90'tka charakteryzowała się tarczami z tyłu a z przodu tarczami wentylowanymi oraz silnikiem mocowanym do podłużnic a nie ławy.
Hmm... muszę poszukać na internecie jak to wszystko wyglądało.
Czy 90'tka w dieslu to był jedynie sam pakiet stylistyczny czy może to była pełnoprawna 90'tka ale z dieslem