[Coupé B3 NG]Pozostanie w pamięci tylko na zdjęciach,wypadek
Kolejny Up'ek <mikolaj>
Tym razem zapodałem sobie nowki funki nieśmigane dywaniki z weluru igiełkowego... :->
Daję też obiecane fotki całego wnętrza i deski ze zmienionymi już zarowkami i diodami (TO NIE KONIEC bo slabo mi jeszcze swiecą pokretla nawiewu i regulacja poziomu swiatel :roll: trza bedzie zapodac jakies mocniejsze zarowki... 2W mozna tam wsadzic?? )
Oto fotki...podane tez bedą na 1 stronie:
Przepraszam bardzo za jakość <osohozi> ale lepszych nie zdołałem wydusic z mego aparatu...
, , , , , , , , , , , , ,
W najbliższym czasie chciałbym doprowadzić do ładu wnętrze auta. :roll:
Jak na razie tylko tyle ile fundusze pozawalają...
Czyli słynne juz nasze ringi na wszystkie 8 zegarkow, kierownica(albo z nowszego modelu audi z poduchą albo jakas ładna sportowa) no i na koncu najdrozsza sprawa...
te brzydkie fotele :-x fotel kierowcy ma juz duzo do życzenia... Jak uzbieram forsy...a trzeba z dobrego tysiaka... to obije pięknie skórą kanape,fotele i boczki czarną i jakąś jasną skórą.
Juz calkiem na koniec... gdy bede mial własną mafię <ok> chciałbym obić całą deskę rozdzielczą :roll: ale to plany na daleką przyszłość.
pozdro maniaki
Tym razem zapodałem sobie nowki funki nieśmigane dywaniki z weluru igiełkowego... :->
Daję też obiecane fotki całego wnętrza i deski ze zmienionymi już zarowkami i diodami (TO NIE KONIEC bo slabo mi jeszcze swiecą pokretla nawiewu i regulacja poziomu swiatel :roll: trza bedzie zapodac jakies mocniejsze zarowki... 2W mozna tam wsadzic?? )
Oto fotki...podane tez bedą na 1 stronie:
Przepraszam bardzo za jakość <osohozi> ale lepszych nie zdołałem wydusic z mego aparatu...
, , , , , , , , , , , , ,
W najbliższym czasie chciałbym doprowadzić do ładu wnętrze auta. :roll:
Jak na razie tylko tyle ile fundusze pozawalają...
Czyli słynne juz nasze ringi na wszystkie 8 zegarkow, kierownica(albo z nowszego modelu audi z poduchą albo jakas ładna sportowa) no i na koncu najdrozsza sprawa...
te brzydkie fotele :-x fotel kierowcy ma juz duzo do życzenia... Jak uzbieram forsy...a trzeba z dobrego tysiaka... to obije pięknie skórą kanape,fotele i boczki czarną i jakąś jasną skórą.
Juz calkiem na koniec... gdy bede mial własną mafię <ok> chciałbym obić całą deskę rozdzielczą :roll: ale to plany na daleką przyszłość.
pozdro maniaki
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Hehe... <ok> na pierwszej stronie jest wypisane co mi w glowie siedzi... gorzej tylko ze zrealizowaniem tych planow w krotkim czasie... a wiadomo... wszystko by sie chcialo od razu :roll:vigo1984sz pisze:ps coś nowego w planach na sezon?
No i milo mi ze wiekszosci autko się podoba :-> ależ jestem z siebie dumny... <palma> <mikolaj>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
myslę, że deska, boiszki, fotele i kanapka jakbyś obił u kogoś dobrego to by wyszło z 5k plnkris0181 pisze:Jak uzbieram forsy...a trzeba z dobrego tysiaka... to obije pięknie skórą kanape,fotele i boczki czarną i jakąś jasną skórą.
Autko fajne, silniczek BDB. Kolorek fajny - Czarna perła to nie jest głupi pomysł - ale kosztowny
Felgi zostaw takie jakie są :!:
Powodzenia w modach, bo troszkę ich przewidziales, ciekawe czy spełnisz... :mrgreen: