[Coupé B3 NG]Pozostanie w pamięci tylko na zdjęciach,wypadek
-
- Forum Audi 80
no nie... :shock: ale zaszczyt mnie kopnął...nasz Wielki Guru we wlasnej osobie mnie odwiedził :mrgreen:
Felg narazie raczej nie bede ruszal... (chociaz...mozna wymienic sam rant na szerszy...?? ale wtedy nie wejdzie mi do nadkola przy glebie? )
ale oponki raczej musowo na nastepny sezon wymienie... Masz na mysli węższe opony? Jesli tak to się zgadzam bo przez te 215 i 225 auto na moich drogach jednak za bardzo myszkuje i latwo mozna sie znalezc na drzewie Myslalem nad 205/50 wtedy bedzie juz leciutko naciągnięta na felge <cieszy> i roznica srednicy do orginalu bedzie tylko 2% na minus :->
Felg narazie raczej nie bede ruszal... (chociaz...mozna wymienic sam rant na szerszy...?? ale wtedy nie wejdzie mi do nadkola przy glebie? )
ale oponki raczej musowo na nastepny sezon wymienie... Masz na mysli węższe opony? Jesli tak to się zgadzam bo przez te 215 i 225 auto na moich drogach jednak za bardzo myszkuje i latwo mozna sie znalezc na drzewie Myslalem nad 205/50 wtedy bedzie juz leciutko naciągnięta na felge <cieszy> i roznica srednicy do orginalu bedzie tylko 2% na minus :->
Ładna audica, miło patrzec jak ją zmieniasz... na "+" <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie przejmuj się rolą, przyjdą ruscy i i tak wszytsko roz... <ok> Będzie git. Będzie szerzej to będzie lepiej się trzymać drogi. <ok>kris0181 pisze:Felg narazie raczej nie bede ruszal... (chociaz...mozna wymienic sam rant na szerszy...?? ale wtedy nie wejdzie mi do nadkola przy glebie? )
Kiedy rezasz Q? 8-) <ok> :lol:
Co do kapci to już postanowiłem... Felgi narazie zostają bo miłe Panie się kleją do nich jak muchy :mrgreen: tylne opony 225 zostają tylko przednie 215 zmieniam na 205
A na rezanie quattro przyjdzie czas <mikolaj>
[ Dodano: 2009-06-14, 21:55 ]
UpDate 14 czerwiec 2009
Wreszcie coupetka zaczęła lizać ziemie <ok>
Kolejne mody poszły w ruch... :roll:
gleba FK -60/-40
wywalony kat i wstawiony tłumik przelotowy AWG, środkowy ori, końcowy przelotowy Mugena
grill bez znaczka FK
Po za tym doprowadzam autko do stanu igła więc zrobiło sie to i owo
wymiana kompl. rozrządu, wymiana szklanek, końcówek drążka i sondy lambda
wymiana gumy przepływomierza i korekta przepływomierza i dzięki temu... POZBYCIE SIĘ FALOWANIA <urodziny> :mrgreen:
Za wszystko OGROMNE podziękowania i wieeeelkie piwo koledze kefirsky Za zaopiekowanie się silniczkiem i dopilnowanie żeby wszystko grało jak należy...ale to pewnie nie koniec <:P> <ok>
Obecnie autko prezentuje się tak
Końcowy wydech może nie jest najładniejszy do coupe ale za to pięęęęknie mruczy no i miałem pod nosem do go kupiłem :->
I FILMIK jak się prezentuje wydech <cieszy>
A na rezanie quattro przyjdzie czas <mikolaj>
[ Dodano: 2009-06-14, 21:55 ]
UpDate 14 czerwiec 2009
Wreszcie coupetka zaczęła lizać ziemie <ok>
Kolejne mody poszły w ruch... :roll:
gleba FK -60/-40
wywalony kat i wstawiony tłumik przelotowy AWG, środkowy ori, końcowy przelotowy Mugena
grill bez znaczka FK
Po za tym doprowadzam autko do stanu igła więc zrobiło sie to i owo
wymiana kompl. rozrządu, wymiana szklanek, końcówek drążka i sondy lambda
wymiana gumy przepływomierza i korekta przepływomierza i dzięki temu... POZBYCIE SIĘ FALOWANIA <urodziny> :mrgreen:
Za wszystko OGROMNE podziękowania i wieeeelkie piwo koledze kefirsky Za zaopiekowanie się silniczkiem i dopilnowanie żeby wszystko grało jak należy...ale to pewnie nie koniec <:P> <ok>
Obecnie autko prezentuje się tak
Końcowy wydech może nie jest najładniejszy do coupe ale za to pięęęęknie mruczy no i miałem pod nosem do go kupiłem :->
I FILMIK jak się prezentuje wydech <cieszy>
Ostatnio zmieniony 26 cze 2009, 15:19 przez kris0181, łącznie zmieniany 2 razy.