[Coupé B3 NG]Pozostanie w pamięci tylko na zdjęciach,wypadek
-
- Forum Audi 80
no nie... :shock: ale zaszczyt mnie kopnął...nasz Wielki Guru we wlasnej osobie mnie odwiedził :mrgreen:
Felg narazie raczej nie bede ruszal... (chociaz...mozna wymienic sam rant na szerszy...?? ale wtedy nie wejdzie mi do nadkola przy glebie?
)
ale oponki raczej musowo na nastepny sezon wymienie... Masz na mysli węższe opony? Jesli tak to się zgadzam
bo przez te 215 i 225 auto na moich drogach jednak za bardzo myszkuje i latwo mozna sie znalezc na drzewie
Myslalem nad 205/50 wtedy bedzie juz leciutko naciągnięta na felge <cieszy> i roznica srednicy do orginalu bedzie tylko 2% na minus :->
Felg narazie raczej nie bede ruszal... (chociaz...mozna wymienic sam rant na szerszy...?? ale wtedy nie wejdzie mi do nadkola przy glebie?

ale oponki raczej musowo na nastepny sezon wymienie... Masz na mysli węższe opony? Jesli tak to się zgadzam

Ładna audica, miło patrzec jak ją zmieniasz... na "+" <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie przejmuj się rolą, przyjdą ruscy i i tak wszytsko roz... <ok> Będzie git. Będzie szerzej to będzie lepiej się trzymać drogi. <ok>kris0181 pisze:Felg narazie raczej nie bede ruszal... (chociaz...mozna wymienic sam rant na szerszy...?? ale wtedy nie wejdzie mi do nadkola przy glebie?)
Kiedy rezasz Q? 8-) <ok> :lol:
Co do kapci to już postanowiłem... Felgi narazie zostają bo miłe Panie się kleją do nich jak muchy :mrgreen: tylne opony 225 zostają tylko przednie 215 zmieniam na 205
A na rezanie quattro przyjdzie czas <mikolaj>
[ Dodano: 2009-06-14, 21:55 ]
UpDate 14 czerwiec 2009
Wreszcie coupetka zaczęła lizać ziemie <ok>
Kolejne mody poszły w ruch... :roll:
gleba FK -60/-40
wywalony kat i wstawiony tłumik przelotowy AWG, środkowy ori, końcowy przelotowy Mugena
grill bez znaczka FK
Po za tym doprowadzam autko do stanu igła więc zrobiło sie to i owo
wymiana kompl. rozrządu, wymiana szklanek, końcówek drążka i sondy lambda
wymiana gumy przepływomierza i korekta przepływomierza i dzięki temu... POZBYCIE SIĘ FALOWANIA <urodziny> :mrgreen:
Za wszystko OGROMNE podziękowania i wieeeelkie piwo koledze kefirsky
Za zaopiekowanie się silniczkiem i dopilnowanie żeby wszystko grało jak należy...ale to pewnie nie koniec <:P> <ok>
Obecnie autko prezentuje się tak
Końcowy wydech może nie jest najładniejszy do coupe ale za to pięęęęknie mruczy no i miałem pod nosem do go kupiłem :->
I FILMIK jak się prezentuje wydech <cieszy>

A na rezanie quattro przyjdzie czas <mikolaj>
[ Dodano: 2009-06-14, 21:55 ]
UpDate 14 czerwiec 2009
Wreszcie coupetka zaczęła lizać ziemie <ok>
Kolejne mody poszły w ruch... :roll:

Po za tym doprowadzam autko do stanu igła więc zrobiło sie to i owo

Za wszystko OGROMNE podziękowania i wieeeelkie piwo koledze kefirsky

Obecnie autko prezentuje się tak
Końcowy wydech może nie jest najładniejszy do coupe ale za to pięęęęknie mruczy no i miałem pod nosem do go kupiłem :->
I FILMIK jak się prezentuje wydech <cieszy>

Ostatnio zmieniony 26 cze 2009, 15:19 przez kris0181, łącznie zmieniany 2 razy.