Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 31 mar 2011, 09:56

Niki20 pisze:On Ci i tak to lepiej wytłumaczy
Wiem, uparta bestia i nic nie zrobisz, kijem wisly nie zawrócisz :lol: :-P

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 31 mar 2011, 20:59

Słonik pisze: Niki20 napisał/a:
On Ci i tak to lepiej wytłumaczy
Juz mu dzisiaj wytlumaczylem ale zrobie to jeszcze raz :mrgreen: Słonik, Ty amatorze <cieszy> Plastik ma to do siebie, ze nawet podczas matowienia go pod lakier rupesem i papierem unosi sie badz opada od temperatury i robia sie dolki/gorki :-P Zapytaj speca to Ci wyjasni dokladniej, co mam pozniej to szpachlowac? :-P Lepiej jest podklepac blotnik gumowym malym mlotkiem, akurat tutaj gdzie wadzi nie bedzie go widac wlascicielu sporta, z podgrzewanymi dupskami <rotfl2>

Kamei w podkladzie, jutro szlifowanko <mikolaj>

Obrazek

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 09 kwie 2011, 21:30

...i w koncu skonczylem <rotfl> Zeszlo sie ale malo jakos czasu mam zeby cos podzialac. Kilka fotek z dzisiaj <ok>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na tyle pozostalosci po czarnej, kamei :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

...i to na tyle, teraz tydzien odpoczynku i zaczynam dzialac z maska i klapa bagaznika <ok> Komentowac i rzucac pomyslami ;-)

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 09 kwie 2011, 21:34

Ciekawie wygląda z tymi podwójnymi pomarańczami :->
A jak montaż udało się jakoś w miarę ogarnąć ?
Folia zeszła czy było malowanie ?
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2011, 21:40 przez Kunik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 09 kwie 2011, 21:40

jak dla mnie bomba
<ok>

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 09 kwie 2011, 21:42

Pomysl z pomaranczami wpadl w ost chwili, zostaja bo jakos mi sie to podoba ;-) Zdezio zakladalem jakies 40minut, mialem lekko podklepac blotniki zeby wszedl ale jednak podpilowalem zderzak i jakos wszedl <ok> Mister, mam pytanko, jeden halogen jest inny i nie wiem od czego on jest :?: Rozchodzi sie o to, ze jeden ma taki kwadracik na soczewke a drugi nie i wchodzi glebiej w zderzak, musialem zrobic dystans zeby to jakos wygladalo... Wiesz moze w jakich modelach wychodzily z tym "kwadracikiem" ? Folia na ta chwile jest nadal na autku bo nie mialem czasu z tym walczyc :-/ Wujo1 dzieki <ok>

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 09 kwie 2011, 21:46

keczy pisze:Mister, mam pytanko, jeden halogen jest inny i nie wiem od czego on jest :?: Rozchodzi sie o to, ze jeden ma taki kwadracik na soczewke a drugi nie i wchodzi glebiej w zderzak, musialem zrobic dystans zeby to jakos wygladalo... Wiesz moze w jakich modelach wychodzily z tym "kwadracikiem"
To chyba do mnie ? :-P Poważnie inny jest ? z kwadracikami w b4 chyba były bo takie siedzą w avancie a u siebie nawet nie wiem jakie mam. A może jeden nie wszedł w swoje miejsce tzn tam w to mocowanie uszu i sie wydaje że jest głębiej/płyciej. A który z kwadracikiem potrzebujesz ?
A co do folii to kurde jej nie zauważyłem że jeszcze jest :roll:

Awatar użytkownika
GerB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GerB3 » 09 kwie 2011, 21:53

Ładnie panie ale albo mniejsze kółko albo niżej bo pomalowane zderzaki uwydatniły ze jest koza - dlatego ja swoich nie maluje ;-)

Pomyślałbym jeszcze o progach kamei, fajnie wyglądają ;-)

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 09 kwie 2011, 21:56

Kunik, do Ciebie :mrgreen: Ten po prawej stronie, halogeny weszly na swoje miejsce idealnie z tym, ze wlasnie prawy nie ma tego kwadracika i wchodzi centralnie w zderzak, oba sa firmy hella wiec nie jakis zamiennik. tak sobie pomyslalem, ze moze ten prawy jest od 90tki, jest taka mozliwosc?

Awatar użytkownika
Spetsnaz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Spetsnaz » 09 kwie 2011, 21:57

Z tymi podwójnymi pomarańczowymi kierunkowskazami wygląda nietypowo a jednocześnie bardzo fajnie. Na pewno dużo ciekawiej a może nawet i ładniej niż z zespolonymi

Awatar użytkownika
Kunik
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Kunik » 09 kwie 2011, 22:00

keczy pisze:Kunik, do Ciebie :mrgreen: Ten po prawej stronie, halogeny weszly na swoje miejsce idealnie z tym, ze wlasnie prawy nie ma tego kwadracika i wchodzi centralnie w zderzak, oba sa firmy hella wiec nie jakis zamiennik. tak sobie pomyslalem, ze moze ten prawy jest od 90tki, jest taka mozliwosc?
Od 90tki miały inny skos szkła to odpada.
Jak Ci zależy na tym z kwadracikiem to odezwij się około środy może coś się znajdzie w dobrej cenie ;-) prawy znaczy pasażera ?

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 09 kwie 2011, 22:04

GerB3, zalatw mi -40 na przod bo szukam, a fele bym z mila checia zmienil na takie same ale 17stki, z przodu mniejsze et bo wystaja jeszcze bardziej niz przy ori zdeziu :mrgreen: Progi ida w kolor nadwozia jak juz zaplanowalem ale gdyby wpadly kamei to moze bym sie skusil ;-)

Spetsnaz, chyba zbocze troche z kursu bo tez mi sie to podoba i zespolakow nie bedzie, wszystko jednak sie okaze jak bede mial wszystko polakierowane, gleba itd... <ok>

Kunik, jestem zainteresowany to dawaj znac jak Ci wpadnie jakas sztuka, od pasazera ;-)

Awatar użytkownika
GerB3
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: GerB3 » 09 kwie 2011, 22:12

keczy pisze:Progi ida w kolor nadwozia
Też dobra opcja, tylko nie wiem jak z trwałością będzie ;-) Jakbym nie wiedział ze mamy taką samą wysokość zawieszenia to przez duże koła i brak gleby pomyślałbym ze masz jakieś zawieszenie podwyższone :mrgreen: . Do 16tek jednak musi nizej siedzieć albo przynajmniej zderzaki niech będą czarne :-D

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 09 kwie 2011, 22:17

Sie bedzie lakierowac raz w roku :mrgreen: Gleby z przodu brakuje maksymalnie, dlatego szukam -40, tylko tyle bo jakos musze jezdzic ;-) Na zywca jednak nie tragedii, tutaj autko stoi w dolku zeby zdjecie wyszlo lepiej z kalkulatorka <ok>

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 10 kwie 2011, 00:28

No powiem ci prezes ze bardzo pozytywnie to teraz lezy na zywo tylko gleba gleba i jeszcze raz gleba i bedzie kox 8-)

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl