Wiem, uparta bestia i nic nie zrobisz, kijem wisly nie zawrócisz :lol:Niki20 pisze:On Ci i tak to lepiej wytłumaczy

Juz mu dzisiaj wytlumaczylem ale zrobie to jeszcze raz :mrgreen: Słonik, Ty amatorze <cieszy> Plastik ma to do siebie, ze nawet podczas matowienia go pod lakier rupesem i papierem unosi sie badz opada od temperatury i robia sie dolki/gorkiSłonik pisze: Niki20 napisał/a:
On Ci i tak to lepiej wytłumaczy
To chyba do mnie ?keczy pisze:Mister, mam pytanko, jeden halogen jest inny i nie wiem od czego on jest :?: Rozchodzi sie o to, ze jeden ma taki kwadracik na soczewke a drugi nie i wchodzi glebiej w zderzak, musialem zrobic dystans zeby to jakos wygladalo... Wiesz moze w jakich modelach wychodzily z tym "kwadracikiem"
Od 90tki miały inny skos szkła to odpada.keczy pisze:Kunik, do Ciebie :mrgreen: Ten po prawej stronie, halogeny weszly na swoje miejsce idealnie z tym, ze wlasnie prawy nie ma tego kwadracika i wchodzi centralnie w zderzak, oba sa firmy hella wiec nie jakis zamiennik. tak sobie pomyslalem, ze moze ten prawy jest od 90tki, jest taka mozliwosc?
Też dobra opcja, tylko nie wiem jak z trwałością będziekeczy pisze:Progi ida w kolor nadwozia