Wiem, uparta bestia i nic nie zrobisz, kijem wisly nie zawrócisz :lol:Niki20 pisze:On Ci i tak to lepiej wytłumaczy
[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
Juz mu dzisiaj wytlumaczylem ale zrobie to jeszcze raz :mrgreen: Słonik, Ty amatorze <cieszy> Plastik ma to do siebie, ze nawet podczas matowienia go pod lakier rupesem i papierem unosi sie badz opada od temperatury i robia sie dolki/gorki Zapytaj speca to Ci wyjasni dokladniej, co mam pozniej to szpachlowac? Lepiej jest podklepac blotnik gumowym malym mlotkiem, akurat tutaj gdzie wadzi nie bedzie go widac wlascicielu sporta, z podgrzewanymi dupskami <rotfl2>Słonik pisze: Niki20 napisał/a:
On Ci i tak to lepiej wytłumaczy
Kamei w podkladzie, jutro szlifowanko <mikolaj>
Pomysl z pomaranczami wpadl w ost chwili, zostaja bo jakos mi sie to podoba Zdezio zakladalem jakies 40minut, mialem lekko podklepac blotniki zeby wszedl ale jednak podpilowalem zderzak i jakos wszedl <ok> Mister, mam pytanko, jeden halogen jest inny i nie wiem od czego on jest :?: Rozchodzi sie o to, ze jeden ma taki kwadracik na soczewke a drugi nie i wchodzi glebiej w zderzak, musialem zrobic dystans zeby to jakos wygladalo... Wiesz moze w jakich modelach wychodzily z tym "kwadracikiem" ? Folia na ta chwile jest nadal na autku bo nie mialem czasu z tym walczyc Wujo1 dzieki <ok>
To chyba do mnie ? Poważnie inny jest ? z kwadracikami w b4 chyba były bo takie siedzą w avancie a u siebie nawet nie wiem jakie mam. A może jeden nie wszedł w swoje miejsce tzn tam w to mocowanie uszu i sie wydaje że jest głębiej/płyciej. A który z kwadracikiem potrzebujesz ?keczy pisze:Mister, mam pytanko, jeden halogen jest inny i nie wiem od czego on jest :?: Rozchodzi sie o to, ze jeden ma taki kwadracik na soczewke a drugi nie i wchodzi glebiej w zderzak, musialem zrobic dystans zeby to jakos wygladalo... Wiesz moze w jakich modelach wychodzily z tym "kwadracikiem"
A co do folii to kurde jej nie zauważyłem że jeszcze jest :roll:
Od 90tki miały inny skos szkła to odpada.keczy pisze:Kunik, do Ciebie :mrgreen: Ten po prawej stronie, halogeny weszly na swoje miejsce idealnie z tym, ze wlasnie prawy nie ma tego kwadracika i wchodzi centralnie w zderzak, oba sa firmy hella wiec nie jakis zamiennik. tak sobie pomyslalem, ze moze ten prawy jest od 90tki, jest taka mozliwosc?
Jak Ci zależy na tym z kwadracikiem to odezwij się około środy może coś się znajdzie w dobrej cenie prawy znaczy pasażera ?
GerB3, zalatw mi -40 na przod bo szukam, a fele bym z mila checia zmienil na takie same ale 17stki, z przodu mniejsze et bo wystaja jeszcze bardziej niz przy ori zdeziu :mrgreen: Progi ida w kolor nadwozia jak juz zaplanowalem ale gdyby wpadly kamei to moze bym sie skusil
Spetsnaz, chyba zbocze troche z kursu bo tez mi sie to podoba i zespolakow nie bedzie, wszystko jednak sie okaze jak bede mial wszystko polakierowane, gleba itd... <ok>
Kunik, jestem zainteresowany to dawaj znac jak Ci wpadnie jakas sztuka, od pasazera
Spetsnaz, chyba zbocze troche z kursu bo tez mi sie to podoba i zespolakow nie bedzie, wszystko jednak sie okaze jak bede mial wszystko polakierowane, gleba itd... <ok>
Kunik, jestem zainteresowany to dawaj znac jak Ci wpadnie jakas sztuka, od pasazera
Też dobra opcja, tylko nie wiem jak z trwałością będzie Jakbym nie wiedział ze mamy taką samą wysokość zawieszenia to przez duże koła i brak gleby pomyślałbym ze masz jakieś zawieszenie podwyższone :mrgreen: . Do 16tek jednak musi nizej siedzieć albo przynajmniej zderzaki niech będą czarnekeczy pisze:Progi ida w kolor nadwozia